Wednesday, October 14, 2009

hmmm


muni lemah dan MC ari ni. :(

petang tadi dah mula rasa kena gastrik. tapi makan je lunch tu. pastu makin lama makin sakit ;( dalam pkl 8 camtu drive balik ke rumah pon dengan tahan sakit. sakit sangat kena gastrik ni. tahap nanges2 sambil drive ;(

jumpa doktor, dapat MC untuk arini. tadi dah makan ubat, tapi still sakit. tadi dah tido dah tapi terjaga sebab sakit sangat...now aku tak dapat nak tido sebab kalo baring je tak bole tegakkan badan. kena bongkok sikit baru kurang rasa sakit. kalo duduk pon kurang sikit rasa sakit.

wuwuwuwuuuuuuu

tahun ni dah 3 ke 4 kali sakit peyut sebab gastrik. tapi aku makan jer. mana ade tak makan. hukhuk.


5 comments:

Riezal aka Rezdrake said...

ermm ni sure pasal overdose.. open house banyak sgt ni.. acidic.. food banyak kot.. get well soon cik mun-e.

surney hasniey said...

macam2 mende ko sumbat dalam perut tu kot masa open house, dah bercampur2... ;p kenala buang balik sume tu..hehe..

lina said...

muni, kalo ko sakit sgt n xleh tido, ko tuam perut ngan air panas. mcm bertungku kekdahnya. insya-Allah leh tido.

dd dudu said...

ooh muni cakit peyut~

get well yuk

ReD said...

sakit peyut la yg paling x slesa..huhu