Friday, October 16, 2009

jamuan raya utk kawan2 ofis part 1


hari ni nak buat makan2 sempena raya secara kecil2an utk budak2 ofis (perempuan sahaja) :p oh kawan2 ku yang lain jangan kecik hati tau. rumahku sentiasa terbuka untuk sesiapa sahaja. cume utk budak2 ofis ni senang la time lunch break ari jumaat ni ajak dorang ramai2 dari ofis.

menu :- rahsiaaaaaaa :D

cewah xde lah. malam tadi dah masak menu utama. haishh niat nak masak sendiri tak kesampaian kerana masih tak confident lagi nak masak kasi orang makan. maka emakku yang tersayang masakkan. tsk tsk.

takpe takpe ade banyak masa lagi nak prektis ;p

jadi kami sume 9 orang.. sampai2 jer nak masak sayur campur, ikan pekasam. ngan panaskan lauk2 dah masak semalam. sambil2 tu suh dorang lepak2 dluuuu. dok atas kusi urut kaa~~ dok naik basikal exercise kaaa~~ tgk2 tv kaa~~ heheheh

hidang buah2 ngan pencuci mulut dulu...

hoh debar2 jugak neh nak menjamu orang secara sendirian.. sekaliiiiiiii tetiba kan mak balik kerana tak pecaya ngan anak daranya ni melayan tetamu.. hikhik.

neway, pagi tadi tengok bekas2 makanan dah sedia atas meja. haishhh~~ mak mak.. beriya betul mak kalo nak menerima tetamu. aku plak pk, kejap lagi je la letak sume atas meja. hahahah. memang kena belaja lagi nih ;p

okay. 12suku kite gerak ya ladiezzzzzzz~~

:D

time kacih emak ^^ saaaaayang mak ^^


5 comments:

firdzah said...

nak jugak!!

mun-e said...

jemput la dtg. hihi.

faizah said...

hehe mak ko memang comel, sanggup balik sebab tak pecaya anak sendiri

just like my mun;p

mun-e said...

eh x x.. mak aku xbalik pon. cume 2 kali la die call utk memastikan segalanya berjalan lancar. hihi.

intan said...

eiiiiiiiiiii....tu gmbar kt depan umah sewa ak tyme intern....bestnyeeeeeeeeeeee....nak ajak member2 gak dtg umah beraya...