Sunday, October 11, 2009

esok kena stat diet balik. =D


sabtu dan ahad minggu ni = jalan2 raya 2009 buat kali terakhir ;p nex week tak dapat dah kot. nex week gi tengok orang bertunang plak kat kampung. hehe.

jom layan gambar dan caption yang membuat sesetengah orang rase menyampah secare bertalu2!!!

nyeh nyeh nyeh

mula ngan budak ini yang hanya untuk display jek ;p kalo pegang die jerit. haiyaaa~~ icha tak ingat kat antie muni dah ke.. sob sob..

sampai ati icha tak ingt antie muni yg comei ni ;p eh bole plak abi icha ade baju yg same macam baju uncle jai. aparaaa abi icha ni, tiru ka? :D

oleh sbb icha sombong, antie uplod gambar icha yang duduk terkangkang ni =D pdn muka pdn muka wekkkkkkk =D (saje cari pasal ngan budak kecik ;p)

baru curik gamba ni dari fesbuk amy ;p finally ade gamba dengan tuan rumah. tau tak ketupat yang ktorg bincang secara bersungguh cemane nak beli santan kat chokit tu sume... haishh ketupatnya hangus la plak haahahaha.. oppss tergelak ;p (kes tuan rumah rebus ketupat tapi tetido pukul 3 pagi.. hikhik)

nanti2 tuan rumah masak la yang lain. esok bawak ofis eh ;p


okay, meh tengok budak baik lagi comel ni. impian nak jumpe ngan budak kerinting ini tercapai jua akhirnyaaa.. ^^ so cuteeeeeeeeeee. geramnya ngan die niiii. uhhhhhh!!

anak sedara ummu athiah, ofismate dd.



akhirnya dapat jugak jumpa ummu, ezzan n the gang.. wohoooo~~ selama ni dok bace je blog mereka last2 terjumpa live plak.. nice to meet u all girlzzzz ;p

jom beredar ke rumah ciare plak ;p meriah rumah ciare ngan kehadiran si kecil adam putera shah and ja..

eh eh, terupload gambar ni pulak.

laaaa malas plak nak delete. biar je la... (kekeke gelak suruk2 ;p)



aku rase adam memang suka la kat aku. haishhhh wut to do~~ antie muni ni memang ade aura budak2 kecik suke ;p nak wat cemane.. korang nak aura ke? meh berguru ngan aku meh.

hahahaha. aku nampak 10 mulut mencebik :D :D :D


tengok. uncle jai pon ade aura ;p haishhh memang la kami berdua ni memang ade aura budak2 suke lah ;p haishhhhh ;p

ok lah. dah cukup dah nak perasantannnnn =D gambar2 lain akan diupload ke picasa web ku nanti ya. ;) thank u soooo much tuan rumah atas jemputannya. ade 2 lagi rumah tapi tak snap gambar plak. total raya sabtu ahad ni = 6 buah rumah :p dd, rumah ko smalam tu aku kire dah beraya jugak tau. hehehe

ok dah uplod dah. nah sila la tengok!! :p - click di sini

8 comments:

::mE uMmU:: said...

waaaaaaaaaaaaa mengapakah terdapat wajahku separuh di blakang gmbr kamu n iman tuuuuuuu ;p

nway, thanks munii sbb sudi dtg umah umuuuuuu...suwiiii bangat xdpt nk layan sgt...i bz noks...hukhuk ;)

nice to meet u 2 munii...heee

mun-e said...

hehehee. tu ar. gamba ummu dpt selit sikit2 jek ;p

thanx jgk sudi jemput. sume makanan2 tu sedap giler!!! sume kite rase tau! hohoho

nanti kawen jemput eh ;p

mun-e said...

lupa nak cakap. mata ummu kaler cokelat rupenya. hihihi.

tantekkkkkkk ;)

lina said...

muni.... ko letak gambar adam nanges ditangan aku. owh mase ko dah balik, dia ok je ngan aku ngan dd ;p

mun-e said...

laa yeke lina? takde bukti pon.

:p

Ezzan Yusop said...

seb bek gmbr ezan cun...miahahaha! ;p

dd dudu said...

eh ade terselit gambar ku sedang nak buang sampah

menci menci~

mun-e said...

ezzan:- ezzan mmg cun. senyum comei. hehe

dd:- laaaaa ye ke? ko tgh nak buang sampah ke tu? hikhik