Thursday, October 29, 2009

eksperimen :p


sessi tayang muka.. eh tak tak.. sessi buat eksperimen :p


ooo gini rupenya muka muni kalo pakai shawl.. ;p

erk. kalo pakai awning kat dalam rase muka ku super duper tembam plak. kan kan?


jadinya pasni nak pakai shawl jangan pakai awning lah. tak sesuai... kuikui


7 comments:

ciare (^_^)v said...

gamba pertama tu without awning kaa? apasal shawl ko bleh berdiri tegak? ke shawl jenis keras? sbb shawl aku jatuh menyembah bumi alam fana flora ni kalo x pakai awning @____@

mun-e said...

tak lah. lembut tp bukan chiffon punye hehe. err sebab aku lipat kat tepi kot mcm pakai tudung biase sbb aku nak muncung2kan jgk spy xnampak bulat haha

dd dudu said...

kee sebab muni pakai spek ;p
ciare cube pakai spek mase pakai shawl hehehehhe

mun-e said...

oh patut la pakai awning nampak tembam sbb xde halangan spek.

dd dd cube ko x pakai awning jgk. tgk ok ke x

::mE uMmU:: said...

umu cm muniii gak...kalo pkai awning, segala lemak2 n sel2 pipi tkeluaq menonjolkan diri ;p

oleh itu, muke i sesuai pkai shawl n xpkai awning wink wink (angkat bakul sendiri nmpk kehkeh!

dd dudu said...

dah pakai dah.. test dpn cermin.. xsesuai.. nampak cam rini af7.. (xberkenan tgk bentuk shawl tu muke die, peminat diee yg bace ni jgn mara huk)

kesimpulannye bentuk muke aku x sesuai la.. sangat sesuatu jadinye.. paham x paham x ;p

mun-e said...

ummu:- ummu ade lemak kat pp ke? mane adeeeee uh uh :p

dd:- muka rini tu mcm terlalu epal la care die pakai tu kan kan. kekeke