Thursday, October 8, 2009

choc chip idaman kalbu~~~


kite kan kalo benda2 atau ape2 je la yg berkenaan orang yg kite syg kasi..mesti kite kedekut kan nak share ngan orang lain? betul tak betul tak?

contohnya mcm si keri yg tak kasi dd bgtau kat mane dapat sinchan secara percume tu.. hahaha. saje bagi cth keri sebab die baru ym aku =D

same la macam aku. bile RR kasi choc chip buatan sendiri (read: RR tukang beli bahan2, mak ngan adiknya yang buat ;p) secara otomatik aku jadi kedekut nak abeskan 1 balang besar tu sorang2. sampai kakak aku siap merajuk tu aku taknak kasi die =D =D =D

pastu gi ofis pon dok ceta kat dorang tapi siap bole cakap tuuuu "ceta jeee tak nak bawak pon, nak makan sorang2 hikhik"

eeeeee huduhnya pangai kan kan? =D kalo RR tau ni, mesti aku kena jeling ngan die kuikui

tapi~~ kalo angin tak bertiup masakan pokok bergoyang~~ jadi aku pon baik hati nak betulkan balik pangai yang huduh ni.. aku pon bawak lah sikit biskut tu ke ofis arini nak kasi dorang sume rase... eh eh perumpamaan tadi tu macam tak kena jer. ah tak kirelah janji bunyi die macam besh je ade angin ade pokok2~~ belasah je laaaa~~~ :D :D :D

tapi kannn tu pon bawak cukup2 6 je kasi dorang rase sorang 1. hikhik. ;p takpe takpe..yang lain nak share ngan mak plak kat rumah. makan sambil tengok ceta bunian ;p


beruntungnya dapat mak mertua yg pandai buat choc cip yg lagi sedap dari chipsmore!! tapi beruntung ke mak mertua itu dapat menantu yang tahu makan sahaja?? tsk tsk tsk


eh. sila pecaya tau aku betul2 share ngan mak kat rumah!!



6 comments:

ciare (^_^)v said...

muni nape xbls email utk jemputan ke majlis tertutup ai? huhu

ciare (^_^)v said...

ke email ko lain? ni kan? mynameismurni@yahoo.com

mun-e said...

ciareeee betul la tu.. ampun ciare~~ smalam melantak yong tau fu bnyk sgt smp tertido kekenyangan pkl 9.30... hikhikhik

cronyz said...

nak ckit..hehe

mun-e said...

tak boleeeee~~~ lalalala :D

surney hasniey said...

nak sket... ;p
tetibe teringat lama dah aku tak makan chipsmore...hehe..