Monday, October 26, 2009

cheese tart tahan bape lame ek?


hikhik. kesian tengok bile view blog ni, ade orang lain dok masuk sama. padahal takde ceta pape pon. ;p

busy la minggu ni..selagi report ni tak siap uh uh takde mood nak update blog time waktu keja.. selalu tu update jek tanpa rase bersalah.. kan? kahkah

alaaaaa type laju2 tak sampai 5minit siap ;p sape kate update blog amek mase lain wei?? sape kate? kalo letak gamba tu lain ceta la kan.. tu pon sementara tgu upload gambar kite buat la keja kan kan

ok pee type sumting di blog yang tak sampai 5minit daripada main games time keja.. mane satu yang ko rase lebih berdosa? :D

p/s: sape tau, tlg jawab "cheese tart tahan bape lame ek?".. thanksssss


6 comments:

surney hasniey said...

dalam sehari ko update blog brape kali eyh??? ;p

mun-e said...

ikut kadar mase lapang aku :D

dd dudu said...

jawapannye ada dalam emel ku tadi hahahah

mun-e said...

hahahaha itu laaa ;p tp tanye je kot2 ade jawapan yg lain. hehe

Anonymous said...

hehehe... ni cite psl tart ke psl update blog atau psl main game? :p

-fir-

mun-e said...

3 in 1 ;p