Thursday, October 15, 2009

baru tingat arini ade lagi perhimpunan UMNO kat PWTC..


patut la tadi nampak ramai berbaju melayu siap bersamping sume.. hoho..




okay lah. tu je nak cakap.. :D kerja laaa~~ lalalalala~~~

-- 10:18am --

tensen lah. apesal tah aku rase tahun ni macam takde break langsung ngan kerja ni? memang la bagus sebab di waktu2 economi xbape nak OK ni, projek utk comp aku still masuk masuk masuk tapi yang tensennya kuli mcm aku ni la. kejap buat ni kejap buat tu kejap kena buat ni balik.

>.<

tensen weiiiiiii. aku nak rest laaa. semalam aku MC sebab gastrik. tapi masuk ofis arini rase nak demam plak..
haishhhhhhhhhhhhhhh


1 comment:

dd dudu said...

hari ni keri kate aku pakai cam wanita umno hehe ;P