Tuesday, October 20, 2009

ape jerr c birthday girl ni buat arini? ;p


hehe. thank you uols for the wishes. tocei tocei sume kawan2 yang kusayangi... sape tak wish tu aku tak sayang hahahaha takde lah ;p

birthday girl cume nak cakap.. birthday girl heeeeeeepi sangat hari ni kerana impian nak naik menara KL tercapai jua~~ hikhikhik. (gelinya bahasakan diri as birthday girl~~~ euwww~~~~ :D) alaaaa konon2 mcm ceta hana yori dango tuuu.. naik tempat2 tinggi time ade special occasions~~ ;p

comei tak dapat botol bentuk KL tower? :p

puas nampak 1 KL dari atas. rumah ku pun nampak, ofis pon nampak ;p korang kat ofis tu.. seyes tak tipu ok aku lambai korang dari atas. hahah.

best sangat rase takmo turun dah ;p

pakse si dia buat aksi yang sama ;p

merenung masa depan :p

comeeiii tong sampah bentuk nanas :D

sape kate KLCC tinggi? tengok, aku lagi tinggi laaa~~ ;p

sekodeng korang sume :D ooo..sume tak buat keja yaaa~~ ;p

awak sekodeng sape tu~~ saya kat sini la~~~ ;p

nak naik KL tower ni agak mahal la bagi aku. untuk adult 38 hengget. fuhhh berpeluh nak bayar ;p tapi pastu dapat free tiket utk mini zoo, naik ponny, ngan naik F1 :D alaa~~ mesti la die dah amek kire sume2 tu kan kan.. tu harga mahal sepelaung.. hohoho

saje nak kasi si penggeli betambah geli apabila melihat gambar ni hahaha

ni ape namenya tahhh.. comeiiii tapi uh geli jugak. mcm katak bobot. macam ceta katun yang kembang jadi bulat bile kena air tu pon ade gak =D

wahh cam budak kecik birthday girl 25 years ni nak gi naik ponny ;p dah la tepi2 tu orang sume lalu lalang~~ ah dulik.. seumor hidup sekali k sambut besday umor 25 :D

gambar naik ponny takmo letak sebab ponny lagi comei dari aku.. wuaaa kecik ati... :p ekceli banyak benda buat arini.. ni salah 1 aktiviti jer. hehe. thanxxxxxx so much sayang coz sudi spent time utk birthday saya hari ni ;) luv uuuuuu muah muah muahhhhh

opppppps terlebih sudah :D

kawan2 semua..thank u utk wishesnya. haissshhh.. kakak ngan adikku wish kasi ayat sedih sebak + termenangis aku bace huhuhu. yelaaa aku ni ratu air mata sket ;p

syukur sangat kerana mencapai umor 25 tahun aka suku abad.. sob sob sudah masuk alam tua ya kawan2.. tapi takpee..ikut resam padi, makin tua~~ makin berisi~~ kan kan ;p bukan badan yang berisi lah tapi pengisian hidup tu yang makin bermakna. hehe.

sekian, salam sayang dari birthday girl utk anda semua~~ auwwwww~~~ :D


6 comments:

dd dudu said...

gelinyeeeeeeeeeee ularr ituuuuuuuuuuu.. eeeeeeeeeeeee

meremang! nak muntah pun ada.. yuck..


-si penggeli yang berjaya di gelikan oleh penulis-

Riezal aka Rezdrake said...

sampai hati kata tak sayang.. i kol tau kul 12 ritu nak wish.. tapi RR cepat dulu wish.. sooo i pasrah.. i majuk ni.. majuk sgt2.. kuis stand baskikal.. tolak basikal pelan2.. sambil background bunyi lagu awie "Kedamaian yang ku cari.."

mun-e said...

dd dudu:-
hikhik. aku lagi la dok dalam tu asek terjerit jerrrr. mini zoo pebenda tah. sume stok ular~~ labah2~~ dalam tu.

geli!!! uuuu

Riezal aka Redzrake:-
hahahahahahahaha pandai hang buat lawak =D

Anonymous said...

hepi besday muni.. aku lagi 5 thn..baru 25 thn..sedih tak dpt potong ko..sob..sob..sob

-fir-

rosealley said...

beria aku ni konon nak sms ko tepat 8.13 semlm, sekali lupe lak, gomen2, hepi blated besday muni!!!syg aku x???muahaha

mun-e said...

fir:- ooo ko baru 20 eh..ooo cian ko ;p

rosealley:-
laa yekerrrrr.. dd sorg je berjaya wish tepat2 pkl 8.13 gamaknya ;p