Tuesday, September 8, 2009

padaMu kubersujud


[credit]

afgan..afgan... dah la ensem.. haishhhh (sambil urut2 dada kenangkan bulan posa ni :p)
ulang balik.. dah la ensem.. nyanyi plak lagu ni..

haishhhhh~~

Ku menatap dalam kelam Tiada yang bisa ku lihat Selain hanya nama-Mu Ya Allah Esok ataukah nanti Ampuni semua salahku Lindungi aku dari segala fitnah Kau tempatku meminta Kau beriku bahagia Jadikan aku selamanya Hamba-Mu yang slalu bertakwa Ampuniku Ya Allah Yang sering melupakan-Mu Saat Kau limpahkan karunia-Mu Dalam sunyi aku bersujud

afgan.. afgan... haishhhhh... :p

haruslaaaahh lagu masuk ni dalam list lagu2 raya yang nak layan time balik kampung dan jalan2 raya nanti.. hehehe.. oh list tak siap lagi. tak abes2 lagi pilih lagu.. bos saje tauuu nak dekat2 cuti saje kasi keja banyak. menciiii :p

p/s: sape nak lagu ni emel aku :p

6 comments:

ije said...

RR baca mesti $^#^$%@#$

:P

mun-e said...

tu yang best tu.. :p sape suh die asek asek scha scha schaaaaa :D

Ezzan Yusop said...

nak lagu ni kak muni....eheheh!

email kat ezzan bleh x?
ezzan.my@gmail.com

mun-e said...

check emel ya adik ezzan :p

Riezal aka Rezdrake said...

mau mengamuk si dabel R tu baca nanti..

mun-e said...

hehe tak de la.... dabel R die baikkkk sangat. susah nak naik marah :p