Monday, September 14, 2009

oh japanese cotton!


hari ni pagi paling awal sampai ofis. 6.45 dah sampai parking. uncle parking tu ponnn tak masuk keja lagi huahuahua

oh ngantuknya.. (#-#)

pade sape2 yang takde baju raya lagi.. pegi la beli kat ampang park. banyak choice wa cakap sama luuuu.. cume harga die tak lah semurah kat jalan TAR hehe. range dalam 80++ - 400++.. baju melayu plak dalam 160++ kott..

(*_*) oh berpinar mate tengok harga japanese cotton tu.. itali cotton pon adeeee.. takpe takpe.. japanese cotton, suatu hari nanti ku pasti memilikimuuuu :p tah2 hari jumaat before raya ni tak. hahaha. gilossss.. 400 ratus wehhh hargenya.. kena fikir empat puloh kali before beli. lain la kalo ade tukang sponsor.. ahakss :D

tapi kalo ade tukang sponsor pon aku pikir empat puloh kali jugak untuk tukang sponsor ituuu hahahaha

hah pe lagi sape yang nak beraya dengan baju raya ready made yang cun.. gi la ampang park cepat. naik putra LRT pon bole sampai~~

lalala..


No comments: