Friday, September 11, 2009

nak merayap kl sentral lunch ni :D

hmmm hari ni soooooooo boring. ofis soooo senyap. sebab ramai takde. ramai kena pegi luar. training la.. meeting la.. pastu yang tinggal plak sume soooooo bz. aku pon bz gak but eloooooo hari ni jumaat terakhir nak g shopping di waktu lunch before raya okek.

next week ramai cuti. tapi aku tak cuti lagi jumaat nex week sebab aku yakin dapat half day hari tu. hahahha. alaa kalo tak half day ponnnn bukannya aku nak balik kelantan pon.. balik gombak sajeeeeee :D

eh jom layan gambar makanannnn \(^o^)/


semua makanan di atas mase annual dinner ofis 2007 :p zaman takde blog lagi. tahun lepas tempat yang same.. dengar2nya menu pon same. aku tak gi. tahun ni.. kalo tempat yang same jugak takmo la pegiiii. aparaaaaa bajet ke?

opppps ;p








eh eh tetiba rindu la ngan abang ni.. teeeeeeettttt :D

5 comments:

faizah said...

muni, ruginye x pegi... gambar makanan tersebut buat aku sabar iman tengah berpuasa. hoh

mun-e said...

hehe. tau x lepas makan macam2 pada hari itu aku rs mula drpd tu la aku menggemuk. kuikui

::mE uMmU:: said...

sedappppnyerrrrrrr

yang bulat2 tu cm sotong goreng tepung jer

eh eh yeke kalo salah malu je hohoho ;p

mun-e said...

betul betul. yang itu sotong. udang pon ade gak.. tu salad actually. ade telur skali ngan mayonis.. hehe

ReD said...

ya rabbi muni ooiii~~~
tergugat iman aku weeii tgk mknn tuh!! hahaha.. x kira.. nk suh cik abg kita blnjer makan sdap2 gak mcm tuuu...hoho