Tuesday, September 1, 2009

mengidam siri 2.

[kredit]

mengidam siri ke2 di bulan puasa.. hehehe. pangggg die laju2 kerana perangai kalah budak kecik. :D

baiklah. hari ini saya mengidam nak makan nasi kerabu dengan lauk ayam percik atau ikan percik yang kuah putih berlemak ituuuuu.. huhuhu. sedapnyaaaaa

last makan ayam percik versi kelantan ni time bulan lepas atau 2 bulan lepas kat gerai makcik kelantan kat bawah nun. sedapppppppp tapi kalo versi mak aku punye, kuah nya warna oren pekat. yg ni warna oren pudar.. lebih nak putih gitu.. hehehe

ape2pon... bile nak dapat ni ek? tak sure kat bazar ade ke tak..

haishhhhhh ;p

p/s: nasi kerabu kat kedai soup and more tu pon sedap... huhuhuuuuu


3 comments:

rosealley said...

rase cam klate lebih pada kuah percik nak kaler2 putih cam tu, aku balik kg ari tu mak aku masak, shedaaap

mun-e said...

tu la.. rase die lemak2 manis santan gitu kan? hehe.

circleinspoon said...

aku nak nasik kerabu kat serdaaaaang