Friday, September 18, 2009

menghabiskan sisa2 hidup di ofis :D


jalan nak pegi ofis lengang gilerrrrrrrrrrr hari ni. rase nak bergolek tengah jalan pon ade :'D

mari mari mari gelakkan aku sebab tak cuti hari ni muahaha

neway, memang saje takmo cuti sebab confirm akan dapat half day arini.. rugi la kan? baik keja sparuh hari.. jimat cuti..

lagipun dah hari last ni kan..ade ke istilah datang ofis buat kerja? :p

pagi ni nak transfer sume lagu2 dalam thumb drive sesambil tu buat muka seyes tensen konon2 tengah buat keja lagi di saat saat akhir supaya bos takkan kacau aku.. hahahaha

taktik harus bijak weiii.. lakonan harus mantap :D

okaylaaaa sume pon dah confirm on da way balik raya.. dengar ceta, jalan ke selatan mula sesak dah.. mak ayah and amry balik pkl 11 nanti. aku along intan balik esok pagi2 lepas subuh.. tapi aku cakap ngan along kalo nak thrillllll mencabarrrrrr balik tengah malam ni laaaa

ngeh ngeh ngeh

baru syok lalu kampung2 tengok pelita kiri kanan jalannn.. kan kan?? BESH! BESH!!

walaupun besh nak raya tapi cam sayuuu tinggalkan ramadhan.. rase cepat sangat mase blalu.. sedihnya kalo tak dapat jumpa ramadhan lagi.. sebabnya ramadhan kali ni... aku kurang gi terawih.. huhuhuuuuuu

jadinya.. blog ni akan bercuti sampai hari kames next week kot.. doakan kami slamat pegi dan pulang ya.

okaylah. mase untuk berlakon, bermula!! :D

~murni@office, 7.27am~



4 comments:

SiMpleSmArtErMe said...

Hahh..sama la kiter. Gigih bekerja kannss..

Jom bertolak balik kpg kol 3 pagi.. meriah sehh.. last yer pon cam tuh jugak..

mun-e said...

hahaha gigih sesangat ni :D

ade gak emel2 user masuk tp sebbaik bos backup cakap setel lepas raya... yahooo

menanti pkl 12 je ni.. lagi 3 jam!! :D

ije said...

it's 10.50am.. mesti tgh khusyuk blakon ni.

:P

mun-e said...

hahahah ya betullll :D

pandai ije teka :D