Sunday, September 6, 2009

ku dapat hadiah dan ku gembira!! :D


pagi tadi tengok ulangan nur kasih kat tv3. pastu ade part si sarah yang manjerrrrrrrrrrr tu. (heh!) aku pon berkate kat along..

"eeee macam pangai intan kan?"

:D

aku memang suka ngusik si intan tu.. ngusik /kutuk /jerit /marah dan macam2 lagi lah. hoh. kalo korang jadi kakak die, korang tau la betapa tensennya nak layan die. haihhhh (bunyik keluhan penat :D)

macam baru2 ni.. die pecahkan cermin almari kat bilik bawah bila die balik. before tu... ade ke penutup shampoo sunsilk aku leh tercabut?? memang pelikkkk sebabnya adeeeee je benda kalo die yang pegang akan rosak atau pecah.

orang tua2 kate.. ni sindrom "tangan panas" namenya. orang tangan panas, kalo tanam pokok, pokok tak kan hidup. orang tua2 la kate ;p (kalo tak silap :D)

well~~ watever it is.. pada suatu hari.. jeng jeng jeng... pada cuti merdeka aritu, die balik rumah.. dan~~~

jeng jeng jeng~~~

haha gile nyampah buat bunyik style drama lama2 :p

jeng jeng jeng~~~~

die telah menghadiahkan aku tshirt GRAND PRIX PETRONAS 2009 korang!!!!!! cepat la buat aksi kagum nganga mulut luas2!!!

:D

tadaaaaa~~ inilah die..

tunjuk logo dulu ;p

jeng jeng jeng~~ cantik kan?? cool gilak okek! mase tengah type ni, aku tengah pakai baju ni :D

hoh. tercekik kejap tengok harga. wooo bole tahan..

aku pon tanya la kat intan.. nape die baik hati sangat beri tshirt special ni sampai along pon jeles. ;p lalu jawapannya ialah...

kerana aku selalu bagi barang untuk die~~~ dalam erti kate lain.. aku selalu belanja die~~~ oh kakak sungguh terharu mendengarnya adik intan :D

neway, baru2 ni intan call mak sambil nanges2.. memberitahu result sem lepasnya.. iaitu... jeng jeng jeng~~ 4.00 weh!! sila tepuk tangan! wohohoooo.. bangga nya aku~~ oleh kerana beliau student UTP, aku sangat berbangga dengannyaaaa..

intan dee~~ nanti ko balik, aku belanja ek.. ^^

wajah intan dee~~ time balik kampung baru2 ni...

nape die buat muka begitu?? nape die senyum macam gitu???


kerana die rase bersalah beli nasi lemak waktu pagi time bulan posa.. HAHAHAHAhahaha

LARIIIIIII!!!

3 comments:

maRLyny said...

waaaa~~~!!! beraninyeee ko tulis blog psal ak.....kutuk3...last2 puji... heh.. apekah tabiat ini akak wati?? wati, result ak tu rmai je yg dpt same ngn ak....sbb result tyme praktikal la rmai yg senang nak score...yelaa...xd paper exam.. klau ko perform tyme intern @ ko pndai bodek supervisor ke...konfem la A kn...huhu..tp ak for sure la x pndai bodek~~~ huhuhu ... lg skali,,,,apekah motif gmbar buruk ak tu ko msukkn?? aaaaAAAAaaaa (T_______T)

mun-e said...

aaaaaaa~~ motifnyaaaaa mesti la nak balas dendam!!

hikhikhik.

dd dudu said...

alaaaa nak adikk jugaakkk, leh kasik2 hadiahhhhh

leh buli2 ho ho ho (motif utama)