Monday, September 28, 2009

kenapakah?


skang trend kalo 1st day aku posa.. lepas berbuka tu mesti pening + loya yang amat. nak2 time sujud time solat magrib.. rase nak muntah sangat..

huhu.

pelik laaaa.. aritu lagi dasat.. aku drive balik rumah dalam keadaan loya tapi tahan je laaa.. dah nak bukak posa dah time tu takmo la muntah hukhuk

adakah ini sindrom tekanan darah rendah?

wuwuwuuuu..

ubatnya adalah..lepas magrib aku tido kejap. tido kejap maksudnya tido ngan telekung2 skali atas sejadah :p dengan harapan akan terjaga sendiri sebab tak selesa..

memang pon..pukul 10suku tadi aku terjaga.. pastu tadi makan mee sup sebab rase lapar hahaha. haish sedapnya mee sup nak2 ade kuah kicap pedas tu.. makan plak lepas baru bangun tido.. hihihi

saje call rizal time makan mee sup tadi. motif nak menjeleskan die dengan bunyi slurppp slurppp ku sedut mee sup. hahaha.

okaylah. selamat tido semua :D

p/s: sape2 ade simptom2 yang same.. silalah share. risau la pulak. dulu2 okay jek. hukhuk


2 comments:

ije said...

cepat kak muni g cek ng doktor..~

ReD said...

kite pun..sejak 2 menjak ni..pening2..tp xde la tahap nk muntah..huhu