Thursday, September 3, 2009

ini entry poyo. xyah bace kalo anda tak poyo! :p


hehe.

mase awal2 aku stat couple ngan RR dulu.. aku ingt lagi. aku leh keep record tauuu bape kali aku majuk dengan die. diulangi. BOLEH KEEP RECORD tuuuuu bape kali majuk. dlm erti kate lain... jarang sangat lah merajuk ;p

oh mase tu rase sangat tak kewl lah majuk2 ni. ape barang. i nak jadi gf yang kewlllll gitu.. hakhak. paling aku ingat, 1st time aku majuk dengan dia adalah.. "die telah tidak memberitahu aku bahawasanye die membeli ipod touch tanpe pengetahuan aku"

cewah!! time tuuu rase macam besarnyaaaaaaa kesalahan beliau itu. tarik muncung 14 inci neh! hahaha. ekceliiii die nak suprise kan aku tapiiiiiiii tetiba terkantoi die terrrrlepas cakap plak. haha. aku geram sebab b4 tu aku tanye die g low yatt beli ape? die cakap die beli "baju dan dvd jerrrrrr"

haa haruslah aku marah sebab die tipuuuu.. tak bagitau ponnnnn beli ipod touch tuuuu.. huhuhu.. rupenya nak buat suprise laaaa.. sekali..... salah taktik la plakkkkk ;p perempuan yang annoying gile ni plak nak naik marah tak tentu pasal kononnya dah kena tipuuuu.. eeeeeeeeee pa pe je pompuan ni kan? org dah kate nak buat suprise tuuu time je la kan? lagi nak marah2 majuk2 kan?

panggggg die ramai2 :D

tetapi... tah cemane tah. tah bile mula tah. record majuk tu tak dapat nak keep track dah pasal terrrrrlalu banyak kot. huhu. neway.. every time aku majuk, aku akan nyesal sendiri kerana alasan nak majuk tu terrrrrrlalu remeh la. tak lepas piawaian ponnnn.. contohnya:- contohnya adalah spt berikut ;p

time nur kasih tengah hangat di tayangkan kan.. aku semangat tau ceta kat die dari A-Z ceta tu cemane sebab die mane dpt tgk pon... 9++ malam jumaat masih kat ofis lagi. jadi aku pon ceta dgn semangatnyaaaaa tapi org tgh buat keja kan.. jadi reaksi nya pon ala-ala je la...

"ooo yeke"
"hehe beshnya"

haa camtu je la respon die. respon amek hati namenya. pastu kannn pade suatu hari... tetiba jeeeerrr die berkate "eh ceta nur kasih tu macam besh je ek. nanti nak tengok lah. tadi kak ima ceta pasal ceta tu rase macam menarik plak"

terus hatiku zaaaaaasssssss bagai dipanah petir gedegangggggggggg gegar satu taman sri gombak

"elooooooo saya dari aritu dah ceta kat awak pung pang pung pang ceta tu besh laa siap promote laaa tapi awak buat tak tau jerrrr tetibaaaaaa hari ni amboiiiii kakak ofis ceta terussss nak tengok ehhhhh"

maka.. bermula lah aksi muncung memuncungkan bibir sampai tido :D

u see u see... pasal tu pon nak majuk kan? tu pon bole jadi isu... tapi tah napa mase tu aku bengang betul. siap aku cakap kat die.. "cube tanye kakak ofis tuuu kalo die duduk tempat saya, die marah tak?" sekali jawapan RR adalah "awakkkkkk.. kalo saya ceta benda ni kat dorang confirm saya kena gelak punyeee... pendek kate.. benda ni kelakar laaaa"

pukkkk.. terus aku tergelak jugak time tu :D pikir2 balik memang kelakar pon sebab memang reason majuk tu tak logik betul.. ;p tapi tah napaaa.. wlpn kite tau benda tu tak betul tapi memang ade2 mase tak bole fikir secare waras laaa.. betul kan kan??

kadang2 bile aku tingat balik benda2 bodo yang aku buat ni tersenyum sendiri pon ade.. rase insaf pon ade.. haha. fikir2 balik.. aku rase ngan pangai aku ni, kalo laki lain jadi bf dah lama die cabut kot..

kuikui :D

sebbaik awk penyabar kan kannn.. muahhhhh. opsssss terlebih sudaahhh..


:D

p/s: saje nak kasi ayat last tu ayat yang menggelikan korang dan mendatangkan rase menyesal meluat di hati korang hahahahahahahaa...

ok. bole mula pukul aku skarang! :D


11 comments:

surney hasniey said...

mune, aku x baca entry ni... ;p

Copy dari entry ko :
"aku rase ngan pangai aku ni, kalo laki lain jadi bf dah lama die cabut kot.."

kesimpulannya, sbb tu ko ditakdirkan jumpa dgn dia...(^,^)

mun-e said...

hikhik. tu la kan ;p xtau cemane kalo jmp org lain. tah2 kena marah selalu :D

dd dudu said...

hik hik merajuk yang paling aku xboleh lupe adalahh~~ mase tahun pertama aku ngan kuku jadik "teman istimewa" ;p

mase tu besday die, tapi bole pulak kul 12 malam tu die tertidur... aku nak wish die dan jadi orang pertamaa laaaaaaaaaaa :'o

memang bukan muncung dah laa, tahap berair2 mata dahh ;p

bile ingat2 balik, kelaaakaaa.. kuku nye besday, tapi aku lak majuk ;p

mun-e said...

hikhik ko memangggggggg ;p tp aku rase keri pon ade gak majuk tahap tak masuk akal. contohnya...

"peristiwa pulang ke KTIM menaiki bas"

eh tersebut plakkkk hahaha ala xpe la dah lame blalu dah kan kan..

mesti keri tsenyum siput siput tingat balik

lariiiiiiii :D

dd dudu said...

hihi itu bukan majuk laaaa ;n

itu namanyaa marah, sebab~~ hee dah laaa x mo ungkit cite lame lagi ;p

mun-e said...

haha. pek bkembar kot tu.. marah + majuk :D

~lariiiiiii dari keri~~~

Riezal aka Rezdrake said...

mun-e .. aku dah guling2 kat kusi opis ni baca.. sebab cam kene geletek.. geli tauu..

apa pun jgn majuk2 sgt tau kesian RR tuu.. penat tau nak pujuk..

mun-e said...

hahaha. tu laaa die pon salu cakap camtu :D

tp aku sukeeeeee lagi die penat lagi aku buat. huahuahua :D

eh x x .. mmg kesian ;p tapi ko ingt majuk xpenat ke? penat tau memuncungkan bibir time majuk.. ahahahahaha

ije said...

pokk! :P

rosealley said...

haha, no comment...sebab aku pun lebih kurang ko gak;p

mun-e said...

ije
pokkkkkk!! jugakk :D

rosealley
ish ish kak ross.. bile nak insaf ni ;p dah nak kawen dah ;p