Wednesday, September 9, 2009

090909


korang dah berikrar dah???


apeeeee??? belum lagi????

ish ish ishhhh

click sini --> http://www.090909.org.my

pilih laa nak ikrar yang text je ke... picture ke... video ke...
senang jerrrrr..

pastu kannnnn.. dah sudah tu kan... masuk kat picture galery..


vote la minah ni...
.
.
.
.
.
.







oh malunya cayeeeeee~~~ >.<

hehehee. jom glemer ramai2!! :p

p/s: sebenanyeeeeeee aku tak click uplod ponnnnnnn.. uuuu aku still dok tanye2 pendapat ofismate OK ke letak gamba ala2 poyo2 kan.. tapi tetibaaaaaaaaaaa tah cemane tah.. muka aku yang ituuuuuu dah termasuk dalam database...

dangggggg!!

adoiiiiiiiii malunya sayaaaaaa~~~~~ sebbaik tak letak gambar ngarut2.. dah la tu...tak boleh delete plak tuuu ayakkkk >.<

belasah je laaaaa :p vote saya ek ek.. nanti dapat hadiah tol 500ratus ringgit, kite share same2 :p vote ngan kasi komen skali tauuuu ngeh ngeh ngeh


6 comments:

faizah said...

muni... tu gambar ko berikrar ke... hik hik. mcm tgh mrh kat en RR je...;p

mun-e said...

haha. tu gambar aku tengah cakap caiyok tapi tak jadi :p

dd dudu said...

ni kempen jalan raya ke

-mangsa dah lame xbace paper-

mun-e said...

a'a. dalam hot pagi td ade sebut. huhu

Riezal aka Rezdrake said...

haa dah ikrar kan.. lepaih ni nampak org kayuh beskal jgn langgar.. tau sian kat aku

mun-e said...

baaaaeeeekkkkk tuan :p