Sunday, August 2, 2009

warong ayam penyet @ the curve = mavelesssssss wallahhhhh =D


semalam kami mentry makan kat warong ayam penyet. dah lame ngidam!! =D eh sblm tu tgk the proposal. besh! sangat layan la bagi org yg xsuke ceta yg complicated sgt cam aku ni.. hehehe
gelak tak hengat punye. kuikui.


abaikan peace itu.. kami order ayam penyet 1 set setiap sorang, udang masak pete,dan sup rawon, air teh sosro dan es jeruk nipis ..

sedappppp gilos! ayam die lembut. dalam ayam penyet tu ade skali ngan tauhu yang garing dan tempe yang garing. sedappppp!!!!! oh ya sup rawon tu = sup daging. teh sosro tu.. green tea kot.. tapi comeinya kerana sebenarnya air kotak jerrr =D ala lupe nak snap gambar air kotak teh sosro tu. ceh tu pon nak snap ke? same je macam air kotak teh chrystinum (betul ke ejaan? ;p). es jeruk nipis plak ialah limau ais hehehe..


okay abaikan muka perempuan itu. oh memang tak reti la nak bcantik2~ takpe biarlah orang tu redha jer. harharhar

ksimpulannya.. bole datang lainkali. harga pon tak la mahal sgt.. ayam penyet tu 7.90, sup rawon ngan udang pon harga lebih kurang gak. tapi nasi kena order lain.takde dalam set ayam penyet tu. nasi 1.90 untuk 1 pinggan. total sume = RM40.40. murah la kan sebab 4 lauk. heheh.


4 comments:

dd dudu said...

teh krysantimum kot.. eh cam salah eja gak

sebut teh kekwa sudaaa ;p

mun-e said...

hahaha tu la susah2 je pk ;p

air kotak soya pon bole gak :D

Anonymous said...

ko nie kan boleh ganti maria tunku sabri dlm jalan2 cari makan... tapiiii badan ko x lah mcm dia tuh...gegegegegegegeg

mun-e said...

wah camtu aku kena blaja teleng2 kepala sket pastu tunjuk tanda bagus baguss.. sambil makan =D

sejak bile ko pandai gelak gegegege ni?