Wednesday, August 5, 2009

suka la lagu tema viva elite..


dlu mase zaman praktikal. c dd yang jahat giler mase tu suke main2 tukarkan mouse dengan henpon tanpe orang yang tengah buat kerja tu sedari. cissssssss. jahat kan die? ;p

situasi nye mcm kan kite tengah kusyuk2 pandang pc pastu terus je la capai mouse kat tepi walaupun mouse itu dah kena tukar ngan henpon. jahat ooooo~~~ terkekek2 gelak time tu :'D

kini.. setelah 5 tahun berlalu~~ aku yakin die masih punye idea jahat yang same.

tapi kannnnn baru tadi aku terkena sendiri.

aku nak capai mug sambil kusyuk pandang pc ni tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ......



aku telah tercapai cik pasu bunga!!

adik mug VS cik pasu bunga :')


walaupun bukan dikenakan oleh c dd tapi aku plak yang tersalah sendiri. gedegangggggg! (bunyik jatuh dari kerusi dengan aksi misae)

:')

kesah malam tadi plak..

adik aku c intan tu kalo balik rumah adeeeeeeeeee jer benda sengal die buat. semalam die dah jatuhkan sabun mandi dalam lubang saluran air. eeeeee dah la sabun tu masih besar sebab baru bukak. oh mesti tak cun kan anak dara mandi pakai sabun jer? takpela jimat sket. aku kan tak kaya cam korang. (tetiba) :D

pastu aku dah bising2, cepat2 die g turun bawah amek sabun yang baru. aku dah dalam bilik air ok mase tu. tetiba kannn die hulurkan aku hand soap. yang aku baru beli tu. yang letak kat sinki tepi meja makan nak cuci tangan hindari H1N1 tuuuu.

wut the.....?

woiiiiiiiii ni hand soap la bukan shower gel!
yekeeee? takpela bole je la pakai. sabun takde la dah abes.
eeeeeee ko ni sesuka je la!!! =O
ala aku salu je pakai

die suh aku mandi pakai hand soap??? boleeeee???

serabai betul lah c mak nenek tuh. huh.


11 comments:

~* chirpy_chummy *~ said...

wakakakaka!!! konpem ko nye badan terasa selembut tanganmu...ngehhehehehe pasni ko leh la try pakai sabun basuh pinggan plak ek muni..ngeee~~

surney hasniey said...

hak hak...
Kelakar je...gelak guling2 dah ni... XD

still leh accept kalo mouse tertukar dgn hp...hik hik..
tapiiiii mug tertukar dengan pasu...???hahahahahaaa...
(^,^)

mun-e said...

~* chirpy_chummy *~
huh mane ade lembut. dah la kuat bau dettol tu. sabar je lah aku haishhh ;p

surney hasniey
wuaa aku pon tak dapat lagi terima hakikat aku g angkat pasu bunga itu dan suakan ke mulut untuk minum.. wuaaaaaaa........

dd dudu said...

wahahahahahahahahaha
kelakaaaaaa nyeeeee

ngok ngekk tulll kesilapannn tuuuu
bolee ko amik pasu bungee.. boleeee?????

hik tu laaa sekejam-kejam aku, kejam lagi ko pada diri sendiri hew hew hew

muni, aku dah baiklaa ;p
x tukar mouse ngn henset da ;p
cume print screen dekstop org adelaa ;p

dd dudu said...

eh nak cakap
aku pun suke lagu viva elite tu
.. yg part pompuan tu cam suara dyna ek?
ke bukan?

"hadapi~~ dengan berani~~~"

sesuke hati lirik aku hehe

mun-e said...

dd!!!! kelakar nye ko ckp aku kejam thadap diri sndiri. :'D tak masuk akal okey~~ hahahhaha

eh lagu itu bukan ke itu kumpulan yg gang starz tu nyanyi ke? ala kumpulan apetah. nak cariiiii huhuhu

rosealley said...

haha, air mende yg ko nak minum dr pasu bunga tu????hahhaa

inTan aDek Si Muni said...

oit~!!! hahahahhhaa...gelak rmai2 utk akak aku si munni....kui3...ak bkn sngaja laa....ishhh,...menceritakan perihal peribadi yg berlaku di rumah adlh sungguh kurang sopan. GrOw Up!! hahhaha....gelak guling3x...

faizah said...

mase kat upm, lect kenegaraan tu jawab call mase lecture, tgn lagi satu pegang mikrofon...pastu sambung lect pakai henpon;p heheeee...

cronyz said...

muni kalo masuk rancangan permaisuri lawak astro mesti ko menang

Riezal said...

kalau aku laa mun-e.. aku ganti mouse tu.. letak pala aku tepi meja.. mau terkejut beruk hahah :)