Sunday, August 30, 2009

seminggu dah puasa? kejapnya!

impian sejak hari rabu akhirnya kesampaian jugak hari ni. alhamdulillah :D impian ape? impian nak makan kuih ketayap laaaaa.. hahaha.

siap bising2 kat emak suh buat tapi mak cakap leceh laaaa ;p takpe mak takpe.. akhirnya anakmu ini dapat juga makan kuih ketayap yang diimpikan. huhu.

time kasih to along yang memahami keinginan adik kesayanganmu ini. hehehe. eh intan.. syg nya ko dah balik kan? :D

baeklah. berikut adalah menu berbuka arini. emm sebenanye nak snap gambar kuih ketayap je but alang2 makan pekasam.. snap je la sume skali yg ade atas meja tuuu :D

kuih ketayap. amboii sampai borong kat 2 kedai u! tau la aku ngidam dari ari rabu.. ;p
kuih buah melaka jiran sebelah beri.. ^^
masak lemak cili padi ayam campur nangka.. fufufuuu
ikan goreng.. rasenya skang ni dah tuka jadi ikan sambal kot. hehe.
roti john stadium shah alam.. hohoho. nampak menarik. dengar ceta femes gak neh. same femes ngan roti john taman warisan. hehe.


okay, aqil tolong bace doa bukak poce ya! :D

slamat berbuka :)


2 comments:

ReD said...

dh masuk hari ke-10 dh pun muni...huhu

Anonymous said...

heheheh... sedap sungguh kuih ketayap..makan satu nak satu lagi...wahai adikku kakak ko nie nak cakap... lain kali jgn mengidam lagi.. hahaha