Thursday, August 13, 2009

saje nak tunjuk baju baru :D

muni berharap yang dia akan rajin selepas makan tengah hari bersama2 encik RRnya sebentar tadi. aminnnn.

p/s: pose sebelah tayar yang togel dan belatarbelakangkan kereta jenazah. intan, RR kate baju ni OK jek. ngehngeh.

6 comments:

Riezal said...

ewah.. posing dengan baju kaler purple lagi.. macam teletubiies lak aku tengok.. control ayu laa tuu..



larikkkkk

mun-e said...

tele wut??????? teletubbies?????????

wuaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

firdzah said...

wah..purple.. suke!.. kite suke pakai bj warna ni pada hari isnin.. cam ade semangat baru..

mun-e said...

hehe. my feveret color is purple. tapi RR tak suka kite pakai purple. sbb die cakap asek purpleeeee jek. padahal mesti die tak ingat tu, 1st time die jumpe kite, kite pakai blouse color purple. tah2 sebab purple tu die jatuh hati kat kite kan kan.

ngeh ngeh ngeh.

(apetah aku merepek ni ;p)

Anonymous said...

teletubbies? wakakakaka

mun-e said...

memang si Riezal tu cisssssss. :D eh tu bukan RR tau, tu rizal lain. sebok je die nak name rizal gak. :D