Tuesday, August 25, 2009

oh sayangku......


sayang... mummy mintak maaf ye kerana mengasari sayang...

mummy tak sengaja!! maafkan mummy... ;(
sayang jangan lah tunjuk muka sedih..
pilu hati mummy melihatnya...
mummy tau ni sume salah mummy... :'(



ohhh~~ pedih hati mummy melihat koyakan ituuuu.. ;(
apakan daya.. mummy tido lasak sangat.. hukhukhuk
mummy janji, mummy jahit nanti ya? .....


ok tak drama sebabak mummy-yg-lasak-ketika-tido-lalu-mengasari-anaknya??
:D


hiyakkk terima pukulan bertubi2 dari sume orang~~ watchaaaa~~ :D
ok la tu.. mane lagi geli? tari tirana ke drama sebabak aku ni? hahaha.
eee geli giler tengok tari tirana tu.. euwwwww (puke)

ayat geli dalam tari tirana..
tirana : sayang.. ingtlah kalo kite ade jodoh, walau kita dipisahkan 7 lautannnn sekali ponnnn.. kita tetap akan bersama.. kalau kite tak de jodoh walaupun dunia ni hanya tinggal kite 2 orang je ponnn kita tetap tak kan bersama~~~~ (dengan nada geli geleman sambil aksi tenung merenung eeyekkkkk)



haisyooo geli geli pon bole plak aku terhafal dialog nih! LOL! yelaaaaaa~ tengok sambil kerut2 dahi okie.. eee ape sape la pengarah ceta tu. hoh. hish sebbaik dah malam kan? hahaha. oklah. insaf balik ;p

8 comments:

Anonymous said...

geli gelimen....geli gelimun...

surney hasniey said...

haha...
aku tak dapat bayangkan kalo anak ko yang real punya tido sebelah ko nanti...apakah nasibnya??huuu...tak sanggup nak bayangkan...uh2.. ;p

aah, geli giler ayat dalam tari tirana tu. Tapi mungkin sebab cara dan ekspresi orang yang cakap tu kot...lagila jadi geli-menggeli...ieuwww.. :)

mun-e said...

anon
geli gelitik gelidah geram gemuk .. eh ape lagi pkataan stat dari "ge"? :p

hasni
hehehe. mula2 kecik je koyak lame2 jadi besar huhuhu.

tu la..gaya c tirana tu buat lagi geli. xsesuai la die ngan watak tu.. huhu

dd dudu said...

aku dah ckp smlm tp nak cakap lagi.. aku tgk 5 minit jek cite tu pastu x bole nak layan, pu~

weh ko ni misae ar ;p sian himawari hok hok

erm aku balik kul 6++ kot hari ni, huhu due date sok, takut, x leh balik kul 4 today huhu

ReD said...

ganaz gler muni..hikhik..

mun-e said...

dd
oh yekeee.. takpela.bole je kan aku dtg even ko xde? hehe. uiks misae ganas ek? haha

Red
hehehe.. ;p

ije said...

geli2 ingat jugek skrip nya! haha

cian anak mummy.. mummy operate cepat2 ye..

faizah said...

muni.... nnt da jadi mummy kena berhati2 tau.

cian baby ko nnt, hihi;p