Friday, August 7, 2009

('o')


huwahhhh baru bangun tido. aku tido sangat awal tadi. pukul 8 suku sudah tido. tah nape pening kepala sampai tahap rase loya. huhuhu. telan panadol lepas itu terus tido.

suruh RR kejut pukul 9 utk solat isya' tapi ni baru bangun. hehe. sebbaik tak subuh lagi. pastu kepala pon dah ok... LAPAR la plak ;p

hari ini, jumaat 7hb82009 saya bercuti ya kawan2. kalo tak, takde nya kat sini. lepas solat confirm tido balik hehe.

esok adalah hari pertunangan kakakku. tapi kannnnnn dasat la aku mimpi tadi. aku mimpi tetiba sorang dari family ktorg kena H1N1 pastu majlis tunang tu kena................. em tak sanggup nak ceta. huhuhu.

dasatnya takut H1N1 sampai ke mimpi aku pon die masuk. hukhukhuk. ok la nak cari makanan (jadi tikus kepala besar kejap ;p) pastu nak layan tower 13 kat tv3.com.my. terlepas la plak malam tadi.dah la 1st episod. haishhhh.

skang dah 3.22 pagi. hehe. daaaa!

5 comments:

surney hasniey said...

best gak citer Tower 13 tu...
layan gak malam td... ;p

malam ni jangan lupa citer Nur Kasih..hehe... ;p

rosealley said...

hoo, best ke tower 13??nak tengok tp takut, hehe, take care muni:)

dd dudu said...

ooo patutlaaa bg comment kat aku kul 3++ am =p

ije said...

surfing di awal pagi.. feeling gak kan? ehe. da ok da pening pale?

ReD said...

H1N1 masuk mmpi yg dasat tuuuu..hihi