Sunday, August 23, 2009

makin seronok berpuasa.. ^^


waktu siang di bulan puasa...tah nape malas nak type entry. mebi sebab takde tenaga kot :p

neway.. siang tadi aku kuar kejap ngan RR. yelaaaaa..kan tips utk tidak rase monday blues ialah hari ini kena rajin2. jangan malas2. tambah2 time posa ni. jadi... kuar cuci keta sambil ditemani beliau dan selepas itu ke JJ AU kejap.. untuk beli ayam percik sekor kat rasamas sebab hari ni buat nasi ayam. woott woottt nasi ayam percik rasamas la jadinya menu bukak posa hari ni.. hehehe.

tengoklah awan ni.. cantik sangat! tiap kali lalu DUKE aku memang suka perati awan. rase langit luassss sangat. saujana mata memandang! cewah!! :D

oh suka nyaaaaaaaa ^^

oh ya.. bagi pemandu yang tak seterer saya jangan berani2 snap gambar time memandu ;p

bergaya ngan tudung along. hahaha. tetiba muka jadi macam dewasa pakai tudung ini. hoho. tapi besh gak. nak beli la 1 ;p

tiru ezzan :p amek gambar kaki sendiri ;p

aksi spontan dari RR.. hehe. tapi sebaik sahaja aku snap gambar ni.. RR berkata "nak letak kat blog la tuuuu"

eeeeee. tolong seket! tapi memang nak letak pon. lalala~ :D

berkilat2 kereta ku. bukan yang mahal di depan ya. yang murah di belakang sahaja. hokhokhok. tapi takpe.. dapat je anak pertama, tukar keta. wakaka ini berangan di waktu petang namenya :D

selepas itu.. balik jer rumah. terus baring2. tetiba tertido tak hengat. sedar2 kena kejut ngan jeritan along ku dari bawah. "watiiiiiii bangunlah!!" mak aih. terus tersentak aku dari tido. hahaha. tengok2 pukul 7.02. hoh?

kelam kabut mandi dan solat asar.. turun elok2 jer untuk berbuka ;p sebbaik ade kakak2 ku yang menyediakan semuanya. hehehe.

okay itu sahaja.. esok kena bangun awal ke tempat kerja. hoho.

daaa~~

p/s: runcing jugak ya jari jemari RR.. ish tak bleh jadi ni. jari jemariku ketot2 tembam2 uhuk.


7 comments:

Ezzan Yusop said...

hoishhhh..tiru aksi i. xmo bayar royalti ke kak? hahahah.. :p

mun-e said...

hah kena bayar royalti ke? alaaa xtau pon kalo tau, tak buat :p

ReD said...

suke awan eh?? kalau cmtu.. kite kasi nm spesel utk murni.. murniAWANti...hikhik

ije said...

haha. kelakar!!

aksi spontan dari RR.. hehe. tapi sebaik sahaja aku snap gambar ni.. RR berkata "nak letak kat blog la tuuuu"

eeeeee. tolong seket! tapi memang nak letak pon. lalala~ :D

:P

sweet!!

mun-e said...

ReD
ceh.. xsedap la nama tu :D muni-cloudy comei x? :p

ije
hehehe. ekceli tergamam terkesima terkujat dan bermacam2 terrrr lagi lah bile die cakap camtu. haha. terase i ;p tapi lagi terrrrrgamam dengan aksi spontan die tu. tak sangke die nak buat aksi begitu. comei jerrr ^^

ceh puji bf sendiri plak :n

faizah said...

RR dan mun-e sanagt cumel... hehe.

mun-e said...

haha. ko tak ambil hati sempena bulan puasa kan? :p