Thursday, August 27, 2009

impian jadi kenyataan :')


dah plan dari smalam hari ni nak berbuka puasa bersama2 RR. oh ya... ini bukan la kali pertama kami berbuka bersama2 ramadhan tahun ni.. ari tu, 1st ramadhan lagi aku dah menjemput RR berbuka di rumah bersama mak ngan ayah. gilak ah ;p langkah bendul betul sebab tunang along pon tak datang berbuka lagi.. even abg ipar aku pon 2nd day baru datang..

ngeh ngeh ngeh.

kami makan tadi kat tempat feveret kami laaa.. black canyon kat jj au tu.. sebelum pergi, aku sempat google kat website die, tengok menu ape yang besh.

akhirnyaaa.. impian nak makan black canyon menjadi kenyataan ^^. yelaa semalam nak makan ketayap tak dapat, orang lain plak yang dapat makan ketayap.. huhuhuuuuuu nanges 2 minit ;p

emmm sandwich tuna pastu ade plak fries ;p terbaeeeeek punya ;p

tomyam ini ahmad albab yang punya.. harharhar. ala x kaco2 kasi nampak isi plak b4 snap. sebenanye segan nak kaco2 sebab lum masuk waktu lagi. hehehe

nasi goreng ikan masin encik RR punye.. sedappppp sgt. aku curi sikit.

lepas dah makan, RR cakap.. "td dah rase kan nasi goreng ni? nanti saya nak awk masak sedap macam ni ehhh"
"elleeeeee stakat nasi goreng ikan masin tutup mata pon leh buat arrrr", jawab orang yang jarang memasak. kuikui ;p

si pipi tembam selepas mengenali diriku.. hahaha padan muka ;p

si jari tembam. yang ni sebelum kenal RR pon jari die memang tembam. kuhkuh :')

oh tudungku yang herot akibat tertido dalam kereta semasa menunggu sang kekasih datang.. emm malunya mesti orang lalu lalang kat parking tu tengok seorang gadis tido dengan kepala lentok2 kat seat driver.. dah la dekat ngan esculator plak tuh. hohoho.


eh nah la 2 lagi gambar khasss untuk tatapan anda semasa kelaparan time berpuasa.. haha gile jahat aku ni ;p

a drink from paradise.. available on Earth..

black canyon coffee..

selesai.

9 comments:

Anonymous said...

Silalah jadikan aku dan fadli contoh pasangan yg baik dan sederhana..kami membeli juadah di Bazar sahaja..kami beli apa yg perlu sahaja .. cukup dengan air dan kuih muih...kami berbuka di tempat yg memudahkan kami berlari ke surau berdekatan utk tunaikan maghrib... alhamdulillah... **hahahahahahah...amacam?**

mun-e said...

alhamdulillah.. ini la yg kita mau ;p

takpe la long. sesekali bukan tetiap hari.. ;p

ReD said...

tgh jeles neh!!
kite xde chance lagi berbuka ngan lelaki lain slain opismates..hikhik ;p

InTan said...

oooooo...senyap2 je ajak RR...opss...'bakal abg lang'
padanla mase ak call 1st day bukak pose sebok kt dapurrr...xleh nk kacooooo....cisss....ade udang disebalik meeee....
kui3...yeayyyyyy....ak balikkkkk ari nieeeeeeeeeeeeeee

mun-e said...

ReD
uish ok la tuuu.. kite plak xde chance nak bukak posa ngan laki lain selain RR ;p

abesla RR bace ni. haha. gurau je awk ;p

intan si nenek kebayan
hah. bagus2. balik cpt2 sket ek... pastu pinggan mangkuk sume ko basuh ekkk.. ko kan xposa... OPPSSSSSS :x

:D

surney hasniey said...

aku suka la tengok sandwich dengan french fries tu... ;p

nape la ramai orang suka letak gambar makanan time bulan pose ni...haishhh!

dd dudu said...

aku pun da start sukee black canyon hoho,
hari tu makan mee goreng die (nama omputih die x ingat) + tomyam die uh punyelaah sedapp

walaaahhhh

mun-e said...

hasni and dd
aku pon suke sangat tengok sandwich ngan french fries tu..

ni kali ke3 keeee ke4 kot makan kat black canyon. sangat besh! lagi besh dari secret recipe. seyes. and harga nye tak la semahal SR. layanan tip top. kedai cantik. memang besh.

sekian :D

p/s: aku bukan duta black canyon tauuuu tp arini mmg bsungguh2 aku suggest kat ofismate aku hahaha

mun-e said...

sambung sket lagi ;p

kat msia ni tak banyak lagi kot branch die bukak.. xsilap, black canyon ni dtg dari thailand. no wonder menu die ade nasi2. ade tomyam.. tak la western semate2. sume coffee die sedappp.. nanti aku tepek gambar ;p

haish 1 hari nanti black canyon musti akan femes lah! cayalah black canyon!! :D