Sunday, August 9, 2009

happy birthday!!!

birthday card size giant untuk kakakku yang dulu agak giant but sekarang dah kurus sehingga mak mak sedara semua memuji malahan siap mengcomparekan aku dengan dirinya.. tsk tsk..

sebbaik di hujung ayat compare itu ade sebut "tapi wati tak lah gemuk ponnn"... oh busu, kate2mu itu menusuk ke lapisan hujung jantung ku lah. siap bagi kate2 semangat yang berbunyi "takpeeeee.. jadikan ini sebagai azam untuk kurus"

(tadi kate aku tak lah gemuk tapi ade plak kate2 memberi semangat yang macam itu????)

terima kasihlah mak mak sedara ku yang kecoh2 semuanya!!! =D hahahaha.

eh melalut plak. mane tah birthday card size giant itu???

nah ini lah dia. sila scroll ke bawah ;p




cover depan

isi di dalam

credit to intan yang beri idea cemane nak tulis. dan buat garis tepi2 kat simbol "&" itu. oh besarnya tugas ko! ahahahha.

cam biase lah, the very typical style of me.... lukis orang2 lidi itu =D kepala tak lidi tapi badan lidi plak. hahaha. belasah je la labu~~ heheh.

to along, sila gantung kad ini di bilik ofis ko eh nanti. hehe.

"happy birthday YANG KE 30 along!!!" eh tercakap la pula umurnya. =D =D =D

5 comments:

firdzah said...

comelnyer card..=) happy besday to along mun-e!..
& to mun-e,
selamat bekerja di pagi isnin..;)

Amie Fadli said...

TQVM to all especially my mom and dad... to angah...munie yg comel (puji ikhlas nih)...amry yg comel (comel ada makna nih) and of course to nenek... (intan yg cute...hahahahah)... TQ kerana memastikan perjalanan majlis bermula dengan berakhir dengan jayanya... ohhh terharunya.... sila nangis... sob sob sob....

Amie Fadli said...

ehhh aku terlupa nak ucapkan TQ yg teramat2 untuk SAM... yg bekerja keras jugak... pasangkan khemah dan jaga lauk pauk...and to AQIL.. tq la aqil sebab ko lari2 dari mak long...grrrrrrrrrrrrrrrr!

murni^^ said...

firdzah
tengkiu fizahhh :D slamat bkerja jugakkk.. hari ni ade projek baru.. projek h1n1. hehe.

along
hahahaha aqil tak nak ngan maklong die sebab mak long die muka berubah slps make up. aqil tak kenal. sebab tu die lari. hahahah. cian ko :D

faizah said...

cumillnye card tu... hehe... happy belated birthday to along muni;p