Wednesday, August 12, 2009

fokus pada beg, abaikan yang lain ya! =D

sila fokus pada beg bakul itu bukan pada aksi atau wajahku ya ;p

hari ni nak ceta psl beg bakul ku yang ku bawa hari2 yang dihadiahkan oleh RR kepadaku selepas aku ngadu kat die yang aku nak sebuah beg yang cun yang nak isi botol air besar dan segala keperluan2 lain la untuk pegi ofis =D

cam ala2 beg pegi berkelah gitu kan? =D

memang cantik lah kot beg ku ni sampai menjadi igauan si A (bukan nama sebenar) di ofisku ni. selalu lah kot die usha2 beg aku ni..

sampai lah pada suatu hari yang rendang~~~ ceh saje nak kasi effect hari yang rendang padahal dok dalam ofis tak nampak luar tu rendang ke tak =D

si A bagitau aku.. "eh aku dah beli dah beg bakul macam ko ni. tapi aku beli petak punye. nak buat letak botol susu ABCDEFJ (name anak die)"

aku... "ooooo"

dalam hati.. kot ye pon nak jugak beli beg bakul cam aku ni takyah la mention beli utk letak botol susu anak dia~~ oh terase cam aku ni taste2 orang kawen dah ade anak jugak dah~ uhuk~

tapi takpe.. aku tau beg itu cun dan jadi idaman ramai sebab ramai menegur beg itu tiap kali aku naik lif =D

kalo si A bace blog aku ni.. hihi mintak maaf sebab cerita dalam blog ;p and aku tak de la kecik hati pon.. saje2 je.. hehehe

peace!!

p/s: mahal wei beg tu.. 50 hengget kat JJ AU. mahal la kot sbb simple jer ;) leh mintak kurg lagi la kot tapi RR same gak cam aku.. kami pasangan yang tak reti tawar menawar secare agresif =D (mesti fizah tensen je bace pasal tak reti nak tawar2 ni =D)


13 comments:

lina said...

muni, bukan orang2 dah kawen je ke suke pakai beg bakul2 nih ;p

mun-e said...

a'a aku dah kawen sebenanye.. lame dah. tak jemput ko je.



:D

surney hasniey said...

ooo...so betulla aku dengar gosip ko dah kawen...terbongkar sudah akhirnya... ;p

lina said...

uiks sudah kawen? sampai ati x ajak coursemate ;p

mun-e said...

nampaknya keja lina sudah siap. sila mintak kerja baru kat boss ya :D

hasni pon same :D

sori la uols~~~ xjemput uols~~ sbb kami buat kat dewan pwtc tuuu kami jemput VVVVIP sahaja wakakaka

dd dudu said...

waah ade ribon :'o

mun-e said...

yezza... cun kan? ^^

pestisid said...

muni, bukan orang2 dah kawen je ke suke pakai beg bakul2 nih ;p

ulang balik komen lina supaya ko ulang balik reply komen mcm lina pastu nested smpai infinite loop. larik!

mun-e said...

a'a aku dah kawen sebenanye.. lame dah. tak jemput ko je.



:D


//siaran ulangan

pestisid said...

muni, bukan orang2 dah kawen je ke suke pakai beg bakul2 nih ;p

ulang lagi. bukan spam.

dd dudu said...

lisa =n

firdzah said...

ee.. beg tu leh dapat dalam 35 ringgit.. adoi la.. malas betol nak menawar..

mun-e said...

hahaha. lenkali nak tawar2, kite panggil fizah eh ;p