Tuesday, August 11, 2009

cincin kontroversi :D


nak ceta sikit.. masih lagi kesah pertunangan kakak aku. hikhik.. yelaa aku kan cam ala2 masih tak caye kakak aku dah nak kawen dah. jadi ceta banyak2 biar kasi sedar keadaan sikit =D

cincin tunang along aku hari tu sangat la unik tau. letak dalam sangkar.. ala2 sangkar burung gitu. very the creative. smp skang aku masih xpecaye, LELAKI yang gubah. oh terase tercabar nyaaa ;p


cantik kan?? nak nak plak ade rama2.. besh besh hehe... pastu ade benang2 ala2 sarang burung gitu.. suke laaaaa ^^ (nak jugakkkkkkkkkk)

tapi rupenya ade 1 masalah la.. masalah bile nak keluarkan cincin :D


rupenya time nak keluarkan cincin itu memerlukan tenaga kerja yang ramai.. ketika kejadian berlaku, aku tak berade di situ.. kalo tak, aku dah rakam dah. hehehe. pastu gambar ke2 tu, siap ade kakak aku berdiri di belakang.. nampak tak baju die kaler kuning tu??

orang yang nak disarungkan pon dok berdiri menunggu cincin dikeluarkan hahahaha.. siap pegang kain cam aksi tak sabar2 weiiii ... :'D lawak betul la.. bukan ke patutnya org yg nak kena sarung cincin mesti lah control ayu walau apa pon yang terjadi?? adoi laaa selamba je la kakak aku niiiiiiiiiii :'D eee kalo time kawen esok tah2 tengah bsanding tetiba bunga pahar jatuh tah2 die pegi bkejar nak sambut plak hahahahahaha

ok aku memang adik yang kejam sebab aku gelakkan kakak sendiri :'D masalhnya memang aku tau sangat perangai die tu yang xbole nak control2 ayu sangat.. hahahahaha lawakkkkkkkkkkk gilerrrrrrr :'D

ok ok.. sebbaik dapat jugak keluar akhirnya ^^ cincin disarungkan oleh mak sedara c tunang.. sebab emaknya c tunang demam.. tak ikut datang.. huhuhu


okay lah. panggil lah ini aksi ape pon yang kamu semua mahu. ;p dah nak g tido. tido dengan mulut muncung sebab tengah mood majuk. huhuhuhu.

5 comments:

dd dudu said...

hahaha besok bangun mulut muncung betol2 x kuncup balik baru hang tau nooo ;p

surney hasniey said...

heee...
kreatif...
cantik2...(^,^)

Amie Fadli said...

hahahaha...siot tul la ko ni.. aku pun boleh x perasan la kisah nih...yg aku tau aku tgh bengang..apsalll laa lambat sangat nak kuarkan cincin tuh...dah la lambat dtg ... eiii...siap aku pegang kain aku lagik ker? lawakk weihhh...x senonohhh! gegegegegege

mun-e said...

dd dudu
tak muncung ponnnnn elok je lagi ni haaaa =D

surney hasniey
kan? kan? hehe

Amie Fadli
hahahahaha ko memang lawak!! kan aku dah suh praktis2 jadi ayu eee ko ni. huduh betul aksi pegang kain tu.. hahahahaha. time kawen esok, tlg la duduk diam2 je eh =D

rosealley said...

haha, lawak la:D