Tuesday, August 4, 2009

cakap sorang2 depan pc


walaupun aku takde sebarang dateline buat mase ini.. tapi rupenya aku ade banyak pending task. hoho. ni yang di namakan important but not urgent. wlpn important but not urgent tapi kalo dibiarkann lame2 dia bole jadi important and urgent.

besh jugak cakap sorang2 depan pc ni. =D


5 comments:

rosealley said...

yah, setuju part important ngan urgent tuh, sgtla tepat, haha

mun-e said...

yezza..
1. important and urgent
2. important but not urgent
3. not important but urgent
4. not important and not urgent

pandai2 la set priorities kerja sendiri =D

faizah said...

haha aku selalu x berapa nak priorotize keje.

last2 jadi yg no.1:important and urgent. hok hok

Maswani said...

kt sini lak kdg2 ada yg important, urgent n paling hangin ( dpt kul 2pm hr ni tp pg esk nk siap documentation)..

hampeh btoi, kalo kita marah kan kata kita garang lak..hehe..

imHepPie said...

hik3 boley try ar ckp dpn pc pasnih...