Wednesday, July 22, 2009

sape kate org dah kawen je bole apply leave raya awal2??!!



awal sangat ke? yeeee kita haruslah berpandangan jauh ye kakak2 abang2 semua =D wakakakkaikikikikukukukukohkohkoh =D gelak huduh secare berjemaah bersama bdk2 ofis yang dah apply skali =D

dok eh sebenanye aku nak amek leave 7hb8 ni khasssssss untuk majlis ptunangan. pastu dah alang2 tu apply je la untuk raya terus. kan? bukan ape uols (sejak bile aku cakap style mak2 ni? :D) nak apply leave kena amek sign HoD kat seberang jalan nunnnn. HoD nya kat HKL sane. malas tul la nak jalan jauh2 kat sane banyak2 kali. hehe. amek sekaligus kan senangggggggg.. hehehe bijak x? :p

yeeeee aku tau confirm ade org tu akan cakap. ek eleeeeee cuti lame2 pon bukannya balik kampung. tapi balik rumah nenek. eh eloooooooo sukati la aku ade kampung ke takde kampung keeeeee? suke2 jer nak cakap aku takde kampung. g rujuk kamus dewan maksud sebenar kampung tu ape? heh. wah marahnyaaa..padahal peristiwa bebulan2 yang lepas sudahhh =D haha

ha tgk ni dari encik wiki..

:- A village is a clustered human settlement or community, larger than a hamlet, but smaller than a town or city.


so takde kena mengena rumah nenek ke rumah mak ayah ke kan kan kan???? huwahh marah betul ni :D pastu tadi ade la orang tu cakap amek raya awal2 cam la dah kawen. ooo eh. orang kawen je eh leh apply awal2. ooooo gitu.

BAIKLAH.

p/s: along sila terharu aku amek cuti khassssssss untuk ko! ;p

11 comments:

ciare (^_^)v said...

cuti 20/10 tu plak utk ape? bertunang kah? @____@


hehe ;)

ReD said...

hoho..cuti sakan la die!!
raya pun sakan la kan??hihi

mun-e said...

ciare
xnak jawab soalan ciare :p

ReD
tu la~ nak beraya sakan ngan baju yg dtempah dekat mak dd hehe.

rosealley said...

cuti aku xkesah sgt, leh apply lambat2, tapi tiket balik kg???huhu, alert alert

faizah said...

"muni nak bertunang?" (macam headline cover majalah gossip)

mun-e said...

rosealley
a'aaa btl2. baik ko beli skang ros. pastu balik awal2 sket nanti jam. hehe

faizah
uiksssss mane ade. kakak aku la. hoho

ciare (^_^)v said...

owh muni jawab soalan kaklong tp taknak jawab soalan i...

i majuk ah bawak diri ke menara matrade. ceh padahal aku mmg bermastautin kt sini. hehe..

mun-e said...

eh kak long tanye tu bukan utk 20/10 kan? hehe.

alaaaaa yela yelaaaaa 20/10 tu besday aku. saja gataiii amek cuti

aaaa bocor rasia sudaaaa~~ hukhuk

faizah said...

owh besday muni akan menyusul... agaknye ape hadiah dr en. rr ye...

Anonymous said...

wahhhh sorry la...lambat terharu pulak... haaaa...mcm2 keje aku akan kasik kat ko suruh settle...antaranya sapu tangga umah...habukkk banyakkkkkkkkk!

mun-e said...

hehe xpe.janji ko terharu. :p ala stakat tangga.. no hal punyeee :D