Thursday, July 2, 2009

sejak ade adik lumix...


dah lame tak amek gamba gune hp.. hehe

bergambar selepas makan nasi lemak kandang yang pedas. aku makan nasi lemak? well, teringin la =p

pagi ni takde ceta ape2. oh ya, emakku sudah mempunyai viva comei kaler hitam bernombor same macam keta2 mak yang lain.. 4334 (no trademark family kami tuuu ;p)

kenapa hitam? sudah semestinya untuk menampakkan emak sebagai penolong kanan yang muda lagi remaja gitu ngeh ngeh.

ah gambar tak sempat snap sebab sejak die ade di rumah, aku balik malam. so, sampai malam dah gelap, ditambah warna nya pun hitam jadi serupa tak amek gambar kan?

maka dengan ini, ku umumkan viva baru emakku diberi name....... "cik conit" hihihi. comei kan? ;p

p/s: pae, cik conit nak kawan dengan shiro mu bole? ;D

5 comments:

dd dudu said...

waaaaa makin bertambah sudaaaa kereta di umah muni :D nak satu boleee~~ ;p

nak encik unser ;p time kaseyyy

Anonymous said...

bukan conit laaaaa! conet... br betul....

Amie Fadli said...

haahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahah

mun-e said...

dd dudu
encik unser taknak dengan ko ;p

Amie Fadli aka cik anon
ye ye conet.. salah eja. eh ko bole tlg praktis gelak sopan2 bole? penat jer praktis malam tadi

;D

Amie Fadli said...

hahahahahahhahahahahah!!!!aku x boleh lah...