Sunday, July 26, 2009

sang bunga yang menemani kesepian ku.. sob sob



aku umpama sang bunga yang terperangkap di dalam istana keseorangan tanpa tiada sang kumbang menemani di sisi.... ;(



statement tak bole blah okay! kahkah.

ermmmmm bosannya sorang2 weekend ni :(. semalam g servis keta sorang2.. g tapau nasi goreng kat giant sorang2.. layan tv sorang2.. ni nak g giant lagi nak beli almari tempat rak buku tu pon sorang2.. gile arrr.. nak angkut almari yang berat tu sorang2.. sob sob

takpe takpe.. wa no hal beb sorang2 ni. kadang2 wa rase wa cool giler bile sorang2. wa rase matang gitu.. (pirahhhhh) :D

bye~ today mood mengemas bilik. caiyok2!

p/s: sang bunga tu bukan aku punye. aku jumpa kat bilik adik laki aku time kemas bilik die tadi. apakah jumpa bunga dalam bilik adik laki???

4 comments:

ReD said...

kite pun rs cm tu muni.. sorang2..hukhuk.. tp xpe.. kawan2 ku yg lain sentiasa di sisi ble dperlukan.. =)

dd dudu said...

hehe musti tersentuh hati RR bile bace entry ni kang ;p

comel bunge! tah2 awek adik ko yg kasi kot upss ;p

ije said...

kadang2 kuar n buat keje sorang2 ni best gak. tapi kalau selalu, mmg sedih la. tiada peneman. uhu

mun-e said...

ReD
hukhukhuk. tapiiii diriku ini kwn2 yg lain tiada pon di sisi. sume jauh2. waaaaaaa

;p

dd dudu
em tah bile die nak bace tah entry ni.. intenet kat ofis die kan kena blog ;(

eh aku rase mmg awek die yg kasi la tu... ooooo org suh p blaja die p bcintun plak ehhh ;p

ije
a'a sumtimes best. senang nak memilih. yang tk bestnya xde org utk dtanya pendapat hukhukhuk.

neway korang... almari rak buku tetiba btukar menjadi baju kurung haha. tak jadi beli rak buku ;p pastu tak jadi p sorg2.. aqil dan ibu die pon ade sekali hehe