Monday, July 13, 2009

perut merintih uuuuu


laparrrrrrrrrrrr...........

pangggggggg diri sendiri kerana time lunch tadi taknak makan kerana tak lapar katenya. ceh! terima la akibat.. baru pukul 3 sudah lapar...... uuuuuuu cepat la 5.30......

maka dengan ini, aku larang diri sendiri untuk klik link2 blog yg banyak gambar makanan. sape antar link blog makanan, siap!!

=p

uuuuuuu laparrrrrrrrrrrrr sambung nanges balik (T______T)

ah baru tingat lupa nak bawak tin biskut budak rumah sewa adik aku sedekah kan hari tu time g rumah sewa die tu. harus bawak esok ni. jadikan wakaf kat ofis plak =D uh dah lama x beli biskut untuk ofis.


2 comments:

firdzah said...

mune, nak biskut?

mun-e said...

fizahhh tadi jual mahal skang nakkkkkk

tapi fizah sudah balikkk wuaaaaa

:p