Friday, July 17, 2009

malam ni nurkasih jangan lupa


mungkin aku jarang sebut pasal adik aku yang lelaki. penah gak ramai ingat yang aku ni anak bongsu. errr entah kenapa =D tapi sebenanye aku ade 2 orang adik sorang laki sorang pompuan yang aku sebut die c nenek tu. (sebab pangai die sebijik cam nenek. seyes)

semalam mak aku call aku suh beli paper kosmo.. rupa2nyaaa adik aku masuk paper. CEH. tapi aku semangat je g kedai jap cari paper. hahaha. sebbaik lum abes lagi walaupun dah pukul 9 malam =D

cuba teka adikku mane 1? ;p

ooo rupenya pasal die jadi mentor utk budak2 UPSR.. berita lanjut di sini. adik aku amek course pendidikan lah. 1-1 nya anak emak yang bakal ikut jejak langkah emak jadi cikgu. heheh. along, ko lecturer itu tak kira ya. harap maklum =D

p/s: status RR hari ni --> its a sad sad day today.. changing is going to be hard.

oh hari ni die last kat ofis skang, stat nex week masuk kat ofis baru.. emm aku plak yang rase sedih tetiba hahaha. ye arrrrrr walaupun ofis berpindah tapi perasaaan nya sama kot macam nak tukar tempat baru.. sebab ade yang tukar ade yang stay. emmm. alaaaaaa jangan la ade pompuan cun kat tempat baru tuuuu... aaaaaaa... (tetiba) :p



5 comments:

kasut-gombak said...

hmm, awek cun yg ada, aku le tuh.

haha

mun-e said...

oohhh kalo emi aku rase tergugat neh :p

Anonymous said...

ada...ada...aku la awek cun yg lagi ganaz tuh... tergugat x tergugat x ? hahahah

ReD said...

perangai adik muni cm nenek?? cmne tuh??hihi

ije said...

agaga. ayat last tu!~