Monday, July 27, 2009

mak tergezutttt noks!


tadi time aku balik dari lunch date ngan RR kat sogo.. tetiba sampai je ngan keadaan cungap2 sket (sebab naik tangga dan baru lepas makan nandos =D) ternampak pasu bunga atas meja aku.. aik? jeling meja kiri jeling meja kanan.. eh nape meja dorang tak de pon????

aku sorang je ke dapat? wahhhh. terbeliak mata sket. terus tanye zz siapa yang kasi. ingatkan cik boss sebab sila jeles sume, aku mempunyai boss yang rajin beli souvenir utk ktorg hehe. tapi, rupenya bukan.

ehh dari siapakah? tunjuk pasu tu kat zz, zz belek2 terus tunjuk montot pasu tu. oooooo ade tulisan rupenya... haish aku yang suke tulis2 kat montot hadiah aku kasi kat orang ni tetiba org buat camtu kat aku , aku leh tak dapat cari plak haha.

puan fizah yang nak benti tu ye yang kasi. cewah saje mention die nak benti. cam suke je die nak benti. hahah. padahal sedihhhhhh. em seyes sedih. kerane die 1-1nya kawan sebaya kat ofis ni yang faham lawak sebaya aku. hokhok.

bile bersame dengan die, aku dapat buat lawak gadis 25 tahun okeh (wlpn die dah kawen ;p)

tengkiu fizaaaaaaah.. suke sangat sangat sangat! hampir melompat bile tengok pasu tu atas meja tadi. sukeeeeeeeeeeeee nyaaaaaaaaa. huwaaaaaaaahhhhh pandai la fizah memahami taste kiteeeeeeeeeeeee. sukeeeeeeeeeee sangatttttttttt (sambil lompat2 excited =D)

kite janji, tiap kali tengok pasu ni, kite mesti akan ingt kat fizah. ek ek ^^,

wuwuwuwuwuuuuuuu wuwuwuwuuuuuuuuu boleh tak fizah cancel benti keja? wuaaaaaaaa nanges sampai penuh pasu itu. hokhok


sesuai sangat dijadikan pasu untuk cik bunga yang aku beli last week itu.. hoho. tetiba banyak plak bunga atas workstation i ;p

tengkiu skali lagi fizahhhhhhhh muahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :-*

13 comments:

dd dudu said...

ooo bunge tu x pakej sekali kee ;p
cam serasi n mcm memang sekali pulak

hew hew

mun-e said...

dok ehhhh.. bunga tu aku dh beli last week. tp tah2 mmg saje je fizah tu cari pasu yg sesuai sbb time beli bunga tu die pon ade sekali.. hehehe

eh fizah tgh bace laaa. haha

ije said...

nak jugek cakap dia g nandos. =P

mun-e said...

haiyo.. my feveret la nandos ituu ;p

Riezal said...

bukan takat tengok jer.. kena siram jugok.. nanti layu pokok tu.. tu baru bg pasu macam tu.. kalau aku bagi bunga setaman.. tak tau camner ko react.. isk isk.. tak dapat membayangkan(sambil pejam mata mengeleng pala slow slow)

firdzah said...

kite paling muda dlm office ni kan? hehe..


~ hai dd (ini adalah tmpat pertemuan saya dan dd stlh lebih 5 tahun tak jumpe) dan korg nak tau.. aku lah manusia yg menaip name mun-e dan abg didi di dalam google untuk mencari hubungan antara mun-e dan dd..ingtkan mune adalah kekasih abg dd (ms tu tak de keje dan suke buat keje bodoh bila tak de keje)..
buaaaahahahaaahakk...=D

firdzah said...

alamak.. ingatkan tak nak mengaku dan buat2 tak tau.. tp.. hari ni ter`jujur' pulak.. malunyer.. huhu..korg diam2 jer la ye..

mun-e said...

Riezal
eleeeeeeehhhh mangse kena snap gambar tetido kat ofis ni. HAHAHA! stakat bunga hidup tu, wa no hal beb cewah! :D

firdzah
yekeeeeeeeeeee fizahhhhh??? :O :O :O waaaaaaa kena kejutan letrik sungguh!! ya ampunnnnnnnnnnn celah mane la plak aku ade hbgn ngan abg ko dd~ kakakakakaka adehhhhhhhhhhhh sakit perut aku gelakkkkkkkkkk

waaaaaaaakakakkakaka.

haish bagus2 ngaku sebelum benti keja.. ='D

lawak gile laaaaaaaaaaa :'D

dd dudu said...

laa kaklongg keee yang gugel muni dan abg dd tuu
wahahahahahhahhahahhahahaha

siriyes lawak seantero negaraaa :'D

kak long bace x entry yg dd cariiiiii sape yg gugel muni dan abg dd tu? kaklong bace laa ekkkkk


waaahahahahah muni dan abg dddddddddd :'o

wkakakakakkaakk siriyesssss gelakkk sampai minggu depannn (terguling2)

kaklong ni leh lawan kumpulan sepah laaa


kelakaaanyeeeeeee

fuh fuh~~~ penatnyeeee tahan gelakkk fuh fuh~~

mun-e said...

hahaha dd dd.. xsangke kan? :D

kecik2 berisi betul la c fizah ituuu hahaha

takpela die dah insaf skang. wahahahahah.

aku kalo bole rase nak gelak kuat2 biar 1 bangunan ni dengar. kuikui

firdzah said...

sebenarnye saya dah bace entri dd ni dulu dan dah gelak sorg2..lalu tanmkan dalam hati, tak nak bitau sape2 bende nih..simpah jer sorg2 rahsia nih.. tp hari ni rase nak bitau pula.. dan agak menyesal setelah mengakuinya..=P

dd dudu said...

wakakakaka

lawak ah kaklong

:'D sungguh x sangka suspek utama pencarian hari tu rupe2nyee bekas skulmet ku oh oh~

mun-e said...

hahaha tu la kan. dd rupenya mase tu fizah tk tau ape hbgn aku ngan ko. die tk tau kite same UPM hehe

tu die serkap jarang tu aku gf abg ko.. kuikuikui

pasni sila panggil aku kakak ipar ya! buwahaha

eh encik RR tengah bace plak ;p