Wednesday, July 8, 2009

mabuk kot time tu


rupa2nya.. pagi ni baru ku tau yang bahawasanya......

aku tersalah isi leave form. aku apply leave untuk 3hb7 dan 8hb7 padahal aku dah amek pon leave tu pada 3hb6 dan 8hb6.... bulan lepas

huhuhuuuu satu hal la plak nak kena explain kat HoD nanti ni

takutnyaaaa!

6 comments:

faizah said...

aku doakan boss ko x perasan yep;p.. ko bodek2 la die sikit. hihi

Anonymous said...

padan muka!

Kakak ko yg comel said...

patutnya ko nak amik cuti bila nih...

cronyz said...

muni dh nyanyuk?

rosealley said...

saya excited sangatla bos nak g cuti, sebab tu tersalah, hoho

mun-e said...

faizah
oh mekasih ... doakan :D bodek mmg xdapat la. hrp2 die xpasan :p

kakak ku yang comel?? yeker?
patutnya nak amek 3hb6 ngan 8hb6 tapi kat form tu tertulis bulan 7 plak.. huhuhu

cronyz
emmm ye la kot.. uhuk

rosealley
ya betulllllll muahaha