Sunday, July 5, 2009

lagi 13 minit


ini adalah entry diupdate sementara nak tunggu pukul 10, nak tengok ghost! :D

semalam, aku tgk transformers bersama RR kat OU. sementara tunggu pukul 11.30, kami makan kat kluang station. sampai2 jer terus serbu situ sebab aku sangat laparrrrr time tu. hehe.

pagi tu lum makan pa pe pon lagi. aku order mee siam. seyes sangat sedap. dan nescafe ais. dan karipap (backup plan kalo2 mee siam tu xcukup ;p)

makan2 borak2 sekaliiiiii selang 2 meja dari meja kami ade sepasang couple baru datang. aku pasan dari mula2 sampai lagi dorang tak bersuara sepatah pon. hoho. aku memang suke peratikan orang. well... aku kan suka bjoyah ala2 makcik bedah ;p

aku bagitau la RR. die cam biase laaaa..buat bodo jer (tapi kalo ade orang peluk2 depan ktorang pandai plak die bunyi :D) sampai la kitorang nak keluar dah dari kluang station tu, couple tu masih xcakap. kalo xcakap jer xpe la, ini masing2 pandang tempat lain cam xnak bertentang mata gitu.

aku joyah lagi kat RR. "mesti dorang tengah gado ni kan", kataku. "ye kott", kata RR. tetiba laki tu terus
bangun kuar dari kedai.

"ehhhh die kuar camtu jer tak bagitau pon awek die??"
"ish biar laa. takyah pandang2"
"alaaaa jap la"

aku terus jer pandang sampai nak teleng2 kepala tengok laki tu pegi mane. haha. yang awek die pastu terkedek2 la kuar mengejar bf die. hoho.

"sah gadoh besar ni" kataku dalam hati
"ishhh dah la tuuuuuu" sambil kena jeling sikit dengan RR

"alaaaaa~ tah2 kita dua pon 10 tahun lagi jadi camtu... dah takde idea nak bcakap antara satu sama lain. uhuk uhuk"






err..... adakah aku berfikir terlalu jauh?

tak, kan.....

hehehe. sekian =D

sini lah tempat kejadian semalam tu ;p
[pic credit]



8 comments:

dd dudu said...

iyekee muni~~

-joyah 2-

Anonymous said...

ha'ah la muni... ye ke... x citer pun semalam?

mun-e said...

panggggg suma di atas


;p

cronyz said...

takut nye aku nk mkn sblh ko..

mun-e said...

wakakaka. kalo takmo kena terjah, baik jauh dari aku


:D

rosealley said...

kepochiiiiii!!!haha

rr said...

ehem ehem..amboii..sedap menjoyah nampak.... :p

kluang station...ok la
makanan 7/10
servis 7.5/10
environment 7/10
drama hehehe...10/10

mun-e said...

DRAMA 10/10? :'D