Monday, July 6, 2009

ku benci scott emulsions!!!!!!!!!!!



bodo punye scott emulsions.

alkesahnya, tengah hari tadi tetiba bile aku view certain function / blog kawan2ku tetiba ade display kena blok dengan pak forti ni. geram sungguh! dah la page tu bole plak dikategorikan sebagai web p****? wattaaaaaaaa? (aku malas nak eja pekataan tu nanti orang search benda tu jumpe blog aku plak =p)

masalahnya dorang bole plak access sume2 yang kena blok tu? haa jangan ingat ko senget2 monitor ko tu aku tak nampak? scott emulsions betul.

tapi petang tadi bole la plak. benci la orang2 camni. kalo nak blok, biar ar sume sama adil. pehal lak ko punye bole bypass? gaji ko lagi tinggi ke? sebab tu ko spesel? (dengan gaya dan nada harum dalam ghost =D)

huh.

sebabkan benda ni, aku isi form2 keja kosong tadi. malas ah keja kat tempat kena penjara camni.


4 comments:

Anonymous said...

apakah itewww?

circleinspoon said...

dorang guna proxy kot...

mun-e said...

memang laaaaaaaaa
masalhnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


cuba baca kat atas tu nape aku xpuas hati. hehehe

seadig said...

o.o porno