Monday, July 20, 2009

korang redha kan dapat kawan yang sungguh annoying ini?


emmmm cedih arrrrr.. cedihhhhh

okay sila jangan teruskan pembacaan kalo tak ingin hari isnin korang yang lemau ini bertambah2 lemau selepas membace rintihan hati seorang perempuann yang mengaku dirinya kadang kala amat menjengkelkan. fuhhhhhhh.

eh bukan kadang kala je menjengkelkan but most of the time kot. hukhuk.

kan RR dah masuk ofis baru. jadi besar kemungkinan die tak dapat access to internet. uuuu. tau2 je la bank kan. mane bole suke2 hati dpt intenet ni melainkan keja yang ade kaitan jer. keja die? emm sah2 la takde.. tu pon b4 ni die dapat secara tak sengaja jer huhuhu

ah die tak bole access intenet nape aku plak yang meroyan di sini?? uuuuuu yelaaa setiap pagi aku tunggu die on ym utk menyapa selamat pagi.. menghantar link2 cerita la gosip2 laaaa.. send lagu la.. even 1st time kami kenal pon kami chit chat di ym tauuuuuuuuuuuu

intenet memang salah satu medium yg membawa hubungan kami sampai ke tahap ini. jadi aku adalah sudah terbiasa tunggu die on ym walaupun sumtimes die bz dan kami x de la ym 24jam pon tapi aku rasa die tetap ada sebab nampak die on9.

kadang2 sabtu pon kalo aku keja, die pon keja. walaupun tak 1 ofis tp aku rase seolah2 die ade menemani aku di sisi. okay. itu memang menjengkelkan.. ah aku seyes ni... sedih laaa....

pagi ni aku tetunggu2 die muncul tapiiiiiii takdeeeeeee :( mungkin utk selama2nya.. selagi die keja di situ.. emm apelah ertinya memulakan kerja tanpa sapaan org tsayang... kan? hukhukhuk.

ye memang bole sms tapi takdapat la nak bgosip lagi.. buat sesi petang2 bersama cik joyah.. ye sesi itu memang wujud.. wlpn RR kaki bola tapi die telah ku transformkan jadi kaki joyah2 gak.. uh aku tak buat lawak aku seyes okay

em okay laaaaaa..cedih arrrrrrr wuuwuwuwuwuwuuuuuu~ wuwuwuwuuwuuuu~~ wuwuwuwuwuwuuu~~~

okay sume bole pukul aku sekarang.

9 comments:

surney hasniey said...

meh aku nak pukul ko sedas...amek nih! puk puk...(pukulan manja ala2 dd) ;p

ala...takde internet je pun, rilek ar.. ;p hee, kat ofis aku pun takleh sesuka ati je dapat internet, department IT je yang leh dapat...aku ni pun telah menyalahgunakan internet untuk ber'blog'...kalo kantoi abisla...ngeee...heee.. ;p

ciare (^_^)v said...

hehe ;)

Amie Fadli said...

hek eleh...aku boleh jerk hidup tanpa sapaan dari bakal tunang aku ntah berapa hari lagik nih...ala..x yah nak ngada2...syuhhhhhh g buat keje...aku terajang ko nih.......watchaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

rosealley said...

puk puk, hehe, biasela tu, rindu rinduaannn:D

mun-e said...

surney hasniey
pukul la~~ kalo itu dapat membunuh kesepian ku~ ohh

ciare
ohhhhh

amie fadli
oh tendang la~~ kalo itu mampu membunuh kesepian kuuuuu

rosealley
tidakkk ini bukan biase ini bukan utk sehari tp mungkin selamanya.. uuuuuu

cronyz said...

annoying nye..:P

mun-e said...

hehehe. ko redha kan? :p

dd dudu said...

kalau aku masukkan ko dalam oven 100 Celcius, agak2 leh hilangkan kesepian ko x ;P

hihihihi

mun-e said...

eeee takkkkkkkkkk jugak :(

cewah! annoying sungguh la ko ni muni. kate readers yg mencebik ngan pangai aku huahua