Friday, July 3, 2009

kenapaaaaaaa?? apa salahkuuuu?



agak2 cik boss marah dan menjerit tak kalo aku print lukisan yang aku lukis ni gune printer color yang mahal tu?

cam suram la print hitam putih jer... :D gambar ni penaik semangat tuuuu.. tiap kali aku buntu takde idea nk buat keja, aku tenung jer gambar tu.. tetiba terus dapat idea cewah! pandai nya menipu pembace =D time majuk ngan RR pon aku tenung gak ;p hehe

alaaaaa bape sangat la ink tu compare ngan aku kesetiaan aku pada company ni kan? KAHKAH. nak try ah lunch nanti time takde orang (devil)

p/s: yeay jumaat sudaaaaa~~ pastu ahad~~~ nak tgk ghost ghost~~

5 comments:

firdzah said...

letak kertas slow2..ok, line clear! sdg syok2 print..tibe2 tak de letrik..kertas sangkut sampai isnin.. haha..

mun-e said...

HAHAHA. pandainya wat lawak ;D
panggggg! jgn nak menakutkan kite ehhhh ;p

cronyz said...

at least bayo la lima posen..huhu

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu datang makan kenduri kat Blog gua.Folo baca doa skali pun takpa..

kasut-gombak said...

ink printet tu xpki duit cukai yg aku byr kt gomen kn?

klu xpki duit gomen, aku izinkn ko print kaler bnyk2. hehehe