Monday, July 27, 2009

kau dengan duniamu saja

Agnes Monica – Teruskanlah

Pernahkah kau bicara
Tapi tak di dengar
Tak di anggap
Sama sekali
Pernahkan kau tak salah
Tapi disalahkan
Tak di beri
Kesempatan

Reff :
Kuhidup dengan siapa
Ku tak tau kau siapa
Kau kekasihku tapi
Orang lain bagiku

Kau dengan dirimu saja
Kau dengan duniamu saja
Teruskan lah.. Teruskan lah
Kau begitu

Kau tak butuh diriku
Aku patung bagimu
Cinta bukan
Kebutuhan mu

Kau dengan dirimu saja
Kau dengan duniamu saja
Teruskan lah.. Teruskan lah
Kau.. kau begitu



yang bold khas utk c kekasih (kekasih sape2 je la bukan RR ok ;p) yang lupa diri hakhak. klik kat tajuk lagu untuk donlod ;).. enjoyyyyyy~ \(^^,)/

hari ni mood baik..pagi2 lagi terase nak share link lagu ;p

2 comments:

dd dudu said...

aku sukee lagu ni hahahhaa fez time dgr kat radio terus syok! :D

mun-e said...

sila lah donlod ;p dah kasi link dh tu.. hehe