Friday, July 24, 2009

jom gune gmail dan skype!

click2 untuk besarkan hehe.

kawan2 marilah kite gune gmail. tengok laaa. gmail ade themes tauuuu. kiyut tak theme gmail akuuuu? ;p

jom arrr. gune la gmail. gune la skype. boring la korang ni asek yahoo jer. harhar. jom la berteknologi lebih sket. dunia ni kan luassssss jangan la dok celah yahoo je. ngeh ngeh.

cewah. saje jer. tengah tunggu makan free ni. sempena fizah aka kura2 berani dan teammate die wahidah yang last nex week jadi warga robotsss dtm :') . hoho. ilang 4 orang sudaaah tahun ini. sume dimulakan dengan abg wan. sume abg wan punye pasal. abg wan niiiiiiii. kahkah. tetiba jer :p

eh jom jom. mari mari.

mari kite gelakkan encik RR ramai2 kerana die ade training sabtu dan ahad minggu ini. HAHAHAHAHAHAHA. mari mari mari gelakkan aku sekali kerana tak dapat dating. HAHAHAHAHAA.

oh mun-e bengong sudahhhhh ;D

4 comments:

ReD said...

hihi...muni2... mengong sb pe ni??hihi

mun-e said...

sebab tak dapat dating.

HAHAHAHAHAHAHAHAHA










sadis sungguh diri ku :')

ciare (^_^)v said...

skype saye: ciarexoxo


sile add =P

mun-e said...

ciare!!

sudah add. cepat approve ;p