Tuesday, July 7, 2009

hujan dan white coffee


hujan


dan


secawan white coffee panas

white coffee di dalam hehe


tobat la balik awal hari ni. confirm jalan jam giler2 punye. huhuhu. actually aku tak suka hujan waktu petang. lebih2 lagi kalo hari jumaat. sebabnyaaaaaa.. tah la. rase sedih kalo hujan mendung2 gelap2. huhu. tetiba rase macam kena tinggal. kalo dlu mase final sem kat UPM, tiap jumaat aku rase gitu. so, tiap jumaat aku akan berusaha untuk balik..

ah tak suka perasaan kena tinggal!

p/s: gigih tadi tengok hujan cepat2 snap gambar sebab tak penah try amek gambar hujan. hihi.

8 comments:

cronyz said...

gamab ujan tu, mana satu kete ko?

mun-e said...

tiada satu pon keta aku di situ :D

keta kuli parking luar laa huhuhu

circleinspoon said...

tapi aku suka ujaan

mun-e said...

em tak suka waktu petang jer. kalo tgh2 malam aku suka :D sebab sejuk. syok jer peyuk bantal ngan tarik selimut.


hehehe.

ije said...

lawa la mug. err.. coffee dlm tikus? =P

ije said...

lawa la mug. err.. coffee dlm tikus? =P

firdzah said...

cantik gambar hujan.. ;)

mun-e said...

ije
hehehe. tak suka tikus tapi mug gambar tikus plak. pangggg diri sendiri :D

firdzah
cantik kan? tengok la sape yg snap. huahuahua