Tuesday, July 21, 2009

hilang arah tujuan



BASIKAL AQIL

eh tercaps lock plak :p ibu aqil dah keluar wad smalam. last week die demam denggi pastu hari rabu dah balik rumah tapi khamis masuk balik sebab naik balik denggi nya.

sian aqil..sepanjang ibu die takde die jadi pendiam cikit. makan xnak. minum xnak. mandi xnak. padahal b4 ni die paling suka kalo suh mandi. kadang2 tetiba bukak baju sendiri sebab nak mandi. pastu tukar pampers pon xnak. erkk

budak kecik memang camtu la kot kan kalo xde ibu die di samping die di sisi. cian die... tetiba macam ilang arah tujuan.. die gelak2 hepi2 pon cam palsu jer.. huhuhuhu..

errr budak kecik xjumpe ibu die pon bole ilang arah tujuan apetah lagi kalo mak sedare die yang hilang kekasih hatinya di ym kan? lagi laaaaa rase mcm minum nescafe tanpa nescafe jer... rase macam makan double cheese burger tanpa cheese.. (ceh nak jugak tu.. heh)

neway, cepatla pkl 12.30. hari ni kite lunch di sogo ya! faham kah maksud lunch di sogo itu? tak faham, buat2 faham saje lah.hehehe.. daaaa~


6 comments:

Anonymous said...

ko x yah la nak buat citer pasal aqil.. yg sebenarnya ko nak buat entry pasal ko yg ilang rizal kat YM... suka2 ko je guna aqil untuk tujuan kepentingan peribadi ko...huh!

mun-e said...

ya Allah dasatnye tuduhan melulu ituuu.. pe salahnya serampang 2 mata

wakakaka

faizah said...

siapa yang hilang arah tujuan sebenarnye nih? ye cite ni tentang encik RR. hehe

cronyz said...

mula2 baca rs kesian....










smpai kat ujung rs mcm nk terberak je..

ReD said...

hukhuk...apsal ni??=)

mun-e said...

faizah
aqil yang ilang arah tujuannn betullll tak tipuuuu ;p

cronyz
dah yak belum?

ReD
errr xde pape :D