Tuesday, July 14, 2009

dialog di suatu hari yang sejuk..


nex week my RR stat keja kat sblh sogo. ofis die kena pindah tempat. ofis ku kat jalan pahang ni... dengan sogo dekat jer.. kalo x jam, dalam 5minit leh sampai :p

maka, aku punye sedikit angan2 indah lah nak lunch hari2 kat sogo bersama si dia.. cewah.

di suatu hari yang sejuk...

aku: beshnyaaaaa nanti bole la hari2 lunch dengan awk kan kan kannnn (sambil mata bersinar2)
die: er.....

delay 5 saat

aku: nape ade delay nak jawab ni???! uuuuu

majuk 5 saat

=D

hehehe. alaaaa saje jer nak test. haa ni berat hati nak lunch same2 hari2 ni mesti ade orang lain la tu --> ayat dalam drama melayu yang c perempuan tidak pecaye pada c boyfren =D hehe sebbaik aku bukan camtu ;p xmo ponnnnn hari2 nak lunch ngan dia.. dah kawen lain la ek? ;p

pangggggg =D


1 comment:

faizah said...

dulu aku hari2 bekfes dengan si dia yang sekarang hasben ku.. maulana saksi segalanya. hahampeh;p