Thursday, July 9, 2009

dia datang lagi yeay!


[click picture]

utk peminat entourage. ples alert :D

tapi ku takde HBO uuuuu. takpela, leh donlod hehe. tengok ayat dorang tu "life changes, friends don't" ...... ya betul! walau sapa pon aku hari ini, dari pelajar jadi pekerja dari tak berduit kepada berduit (berduit jugak laaaa) .. tapi kawan2 ku masih yang sama dan makin bertambah la. itu sudah semestinya hehe

hidup dan kawan umpama tangan dan mata. di saat mata mengalirkan air mata, tanganlah yang menyapunya. (ayat sape ni? ;p)

wlpn ada jugak orang yang tak tau nak menghargai kawannya, tapi takpelah. biar zaman berubah yang penting kita tak lupakan kawan. (ni ayat sape plak ni? :p)

hehe.. tak penting ayat sape2 pon.. sebab apa yang penting? yang penting skarang aku kena stat buat keja laaaaa. hakhak. bye, slamat bkerja. ^^

p/s: aku sangat hargai sume yang ikhlas berkawan dengan ku dari dulu sampai sekarang.

3 comments:

Riezal said...

mun-e best kaa cita ni.. hang mesti best sebab duk tengok hero hensem kacak2 ramai2 dalam citer tu.. kalau muka sorang2 macam badul, macam OS macam accapan.. confirm cari series lain.. ermm aku suka lagi layan 24,fringe, sopranos and sometime.. desperate housewives.. miahaha.. jgn ko gelak.. cepat serius balik ok..

mun-e said...

besh la ceta ni. pasal jatuh bangun sorg star kat hollywood. heheh.

hahaha. ala desperate housewives tu kwn aku yg laki pon ade gak dok layan ngan bini die. siap kaitkan dgn hidup dorg lagi :D

wah fringe, sopranos and sometime tu xpenah dgr pon. nanti nak try la :p

surney hasniey said...

yeee, setuju2...kawan sangat penting dalam hidup kita... ;p