Friday, July 24, 2009

people come, people go..


burppp alhamdulillah. kekenyangan ;p

farewell tadi menu ialah konsep ala2 mediterranean campur indian campur errrr.. sila jangan pecaya pade aku =D tak tau la menu konsep ape tapi kali ni lain dari yang lain. style hotel. ade nasi goreng masak campur daun kari. mee goreng. ade ayam panggang. daging kambing masak kari. emm otak2 tapi style open air. errrrkk apakah? hahahah

pastu ade terung masak sambal tapi kat tengah2 terung tu kan ade macam ayam salut telur kot. pastu ade terung masak lemak cili padi. pastu dessert plak ade popia goreng. kek coklat campur pisang. pie epal (pie epal je aku tak rase. hehe) pastu ade bingka labu. sedapppppp. and air teh panas serta air peach. (peach kot ;p)

uh kenyanggggggg gilossssssss. alhamdulillah. rase nak lompat 1000kali sebab perut terlampau penuh. uhuk. abes ar naik 2 kilo ;p

gambar makanan tak amek sebab.... i baik. takmo buat korang sume terliur. hahaha. alasan. sebenanye segan nak snap gambar depan CJ ;p


puan fizah dan cik boss nya. wahhh hadiah apakah? tak sempat nak tengok hadiah ape lagi. sebab segan dok tergedik2 tadi lompat2 ke meja fizah nak tengok hadiah. hahaha. tetiba segan pada boss fizah. takpe2 pasni nak lompat gedik2 balik ke meja die. hehehe.

calon yang tersingkir adalah 2 yang di depan. sebab tersingkir ialah 2-2 nya pregnant. errr??? hahah. kebetulan 2-2 yang nak benti ialah yang pregnant. haishhh orang preggy ni macam2 lah ;p

team statistician. pasni tinggal 3 orang je la. tolak 2. hoho.
cian dorang. harap2 yang ganti tempat dorang ialah jejaka2 ensem. aminnn ;p

oh gambar aku mestilah ade. oh peace itu pon mestilah ade. hahaha.

sape lagi comel? anak darakah? ibu mengandung?? **lariiiiiiiiiiii**

thanx fizah dan wahidah. pasni, benti la lagi. dapat la ktorg makan sedap2 lagi ;p
byeeeeee =D

p/s: alaa nex week dorang ade lagi la. sampai hujung bulan. haha.

oh ya.. food and drinks sume dari Banana Café

3 comments:

firdzah said...

terung tu ade aym ke kat tgh2.. tak amik tadi.. sbb nmpak pedas..huhu..ruginye =(

sape lagi comel? ibu mengandung la.. tp dalam gambar kelihatan agak comot..haha..

mun-e said...

lorr terung tu sikit pon x pedas. ruginyaaa padan muka! :D hehe

cehhhhhh yela yela ibu ngandung lagi comei.. (takpe amek hati sebab die nak benti dah huahua)

ee jahatnye muni. hehe. oh fizah, kenang daku dalam doamu eh. hehe

lina said...

muni yg gmbr ke2 sebelah kak long fizah tuh ape namenye. mcm kenal la. rupenye mcm budak kelas aku mase matrik.