Monday, July 20, 2009

bahaya tak tepati janji (ATTENTION to RR ;p)


Tikam suami

Oleh Hadzlihady Hassan
hadzlihady@hmetro.com.my

AMPANG: Padah tidak menepati janji, seorang lelaki ditikam isterinya sendiri yang berang selepas suaminya itu lewat pulang ke rumah mereka di Kondominium Pandan Height di sini, semalam.

Suami malang terbabit pada mulanya berjanji dengan isterinya untuk pulang selepas menonton perlawanan bola sepak persahabatan antara Manchester United (MU) menentang Malaysia di Stadium Bukit Jalil di sini, pada sebelah petang, tetapi memungkiri janji apabila hanya pulang ke rumah kira-kira jam 2 pagi.

Sejurus tiba di rumah, pasangan terbabit yang berusia 20-an bertengkar dan isterinya mempersoalkan janji dibuat suaminya yang mengatakan akan pulang sejurus perlawanan tamat kira-kira jam 7.30 malam.

Difahamkan, pertengkaran itu bertukar menjadi tragedi apabila si isteri tidak dapat menahan kemarahan lalu menikam suaminya di dada menggunakan pisau pemotong sayur.


------- berita selanjutnya @ http://www.hmetro.com.my/Monday/BeritaUtama/20090719235742/Article


:D

wah bahaya tau pompuan kalo sudah marahhhhh lagipun bola tu abes 7.30 k.. yang duk g merayap sampai 2 pagi baru nak balik tu kenapa? padan muka hang.. hihihi harusssss bagi RR bace berita ni neh. pengajaran utk die. wakakaka. ayat kejam :D


2 comments:

Anonymous said...

aah la.. bahaya woo~~~ aish.. ngeri2!!
ape x nyer.. laki bini tu pun muda lg.. darah muda senang nk mbuak2 kalu marah! huhu..

mmg giler marah pmpn tu smpai bunuh laki sdri!huh!

mun-e said...

tu la kan. bahaya kalo 2-2 darah muda lagi panaszzzzzzzz :D