Monday, July 13, 2009

23 dan 24 ni ke hotel sunway lagi :D



gud morning! :D

hari ni sampai sangat awal walaupun kuar rumah lambat.. hahaha. bagus2 jalan x jam and aku pon semangat pegi keja hari ni sebab keta sudah wangiiiii.. sudah mandi hehe

oh nak bebel sket pasal ending ghost malam tadi. em em sedikit kuciwa la sebab endingnya tak bape nak besh lah. tapi ok la kot.. menjawab persoalan jugak lah yang perangai pelik ridzuan bila die nak mati yang die sebut ngan penuh sinis tu.. "romeo kirim salam"

pastu pangai pelik wai yang tetiba nyamar jadi romeo plak... sume2 tu sebab kena rasuk ngan romeo rupenya.. haa aku tau napa aku tak suka ending ceta ni. sebab alam mati.. sob sob sob.. sedih arrrrrr.. kalau ada sambungan season 3 plak maknanya alam takde dah ar.. huhuhuh

eza tak mati kan? bunyi 'tut' tu menunjukkan die masih hidup kan? kalo mesin tu bunyi 'tuuuuuutttt' baru la die mati kan? hoho

tp secara logik akal ceta ni memang dah ngarut abes la. ah xmo cakap la sebab mmg ade org xstuju pon ngan ceta ni dari awal lagi. tp xpeee bkn psoalan logik x logik yg kite nak tgk tapi ku suka tengok cara cemane ceta ni bkembang. pastu teka2 what will happens next. cewah ala2 CSI gitu nak ikut same menyiasat gak. heheh.

em hari ni kalo sempat , balik ni nak jenguk kakakku.. ibunya c aqil.. masuk wad sebab doktor suspect denggi. huhu. so kena siapkan keja sebanyak mungkin. dah la jumaat last week tak dapat la sebab the whole day tu meeting grup.

em b4 stat meeting kan, bos buat personality quiz. dalam ramai2 grup aku termasuk lah bos kan, aku sorang jer yang dpt result seorang yang professional. MUAHAHA. even bos aku pon, dapat result playful.

kuikuikui. skang ni sebenanya sape yg pro, sape yang playful ek? tah2 bos aku sampai2 pon terus update blog dulu cam aku. teeeettttt. :p


4 comments:

dd dudu said...

nape alam mati~ sob sob
tp tuh ar, memang sangat terjawab...
rupenye roh rasuk.. lerrr~~

lerr~~

lerr~~

firdzah said...

"Aku sorang jer yang dpt result seorang yang professional".

wah!.bagus2..

tp!..sungguh ku tak sangka.. JY adalah seorg yg playful.. mungkin tertukar jwpan kot!

mun-e said...

dd dudu
kaaaaaannnnnnnnnnnnn.. rasuk2 rupenya. ceh!! 13minggu ku tunggu akhirnya sebab rasuk? ceh!!!!! :p

firdzah
hahaha. tu la pasal.. yani ngan jy yg dpt playful tu... kuikuikui

rosealley said...

xsuke gak alam mati, wuhuuu, tulah kan, mmg sgt2 xlogik, tapi aku dok tunggu gak nak tengok, haha