Monday, June 22, 2009

tetiba takde idea ape nk update blog. terpakse jawab tag keri. (-,-)


1) "5" nama
- panggilan
  1. wati
  2. muni
  3. mun-e
  4. cik mun
  5. mon (kenapakah mon?? sila jawab yen!)

2) "5" sifat/tabiat buruk
  1. cepat sentap sendiri, tapi cepat cool balik (yeker?) ;p
  2. suka bergosip uh buruk btl kan? =D
  3. suka judge orang based on 1 cerita je pasal orang tu. tak baik tau muni. huhu
  4. suka perhatian ;p kadang2 terlalu inginkan perhatian sampai buat benda2 merepek pastu akhirnya diri sndiri yang susah huhu
  5. penakut.. keta rosak dalam hujan pon nanges, ape kes?

3) "5" makanan favourite
  1. sizzling yee mee
  2. spagetti
  3. roti
  4. nasi =D
  5. bee hoon goreng mak aku masak..nyum nyum

4)"5" subjek pelajaran paling suka
  1. sejarah ;p
  2. matematik
  3. bahase melayu. (suka kalo ade bace dialog2.. suka sangat kalo terpilih untuk bace kan dialog tu. hahaha. tapi paling tak suka kalo kena bersyair. erkk buruk betul sore aku kalo bersyair T___T )
  4. kemahiran hidup
  5. pendidikan islam (ehem ehem pelajar terbaik spm ok bagi subjek ni hikss)

5)"5" benda wajib dlm purse
  1. duit
  2. mykad
  3. lesen
  4. atm card
  5. name card

6) "5" topik yang biasa di bual bersama teman
  1. soal hidup.. suke sangat cakap pasal hala tuju hidup.. hidup kite ni memang abstrak! terlalu berpecah atau bercorak2 tapi kite tak tau ending die cemane..
  2. topik wayang ape tgh hot mase ni.. hehe
  3. review drama ape yang baru ditengok
  4. bonus tahun ni dapat bape bulan ek? muahaha
  5. pasal anak kuikui.. ah tak sabar nak memilikinya sndiri! uh uh

7) "5" MANGSA TAG.. randomly pick...

eh laa 6 soalan je ke tag ni? ceh senang sangat hahaha. so sape kat bawah ni tak buat, siap! =p
  1. abg wan.. bile nak update blog ni? kate dh dpt laptop nak update pukkkk
  2. ata.. tmn baik cyberku ;p
  3. along ku
  4. adikku intan.. tp die xde blog cemane ek? =D
  5. my sayang rizal.. ade blog tapi xpenah ade entry.. hikhik
dag dig dug =D

7 comments:

noname said...

shot! ko jwb sbb ko xde idea.. uhuk..

"mon (kenapakah mon?? sila jawab yen!)" -- > nk aku jwabkan x? nk aku jwbkan x? oh muni toloooongla bg aku jawabkan ;P

dlm list tag ko tu abg wan mana? adakah... ;P

mun-e said...

hahaha jujur kan aku? =D

errrrrr takyah la ko jwb, meh aku jwb sndiri. mon tu singkatan utk emon (ingt x budak batch kite yang name emon tu?) so, ade la peristiwanya.. hoho

abg wan ni ofismate aku dlu arrrr.. abg wan mane plak ko syak ni.. ceh

noname said...

ahaha alaa emon keee~ (berlari aku ke sudut dgn kuciwa) ;P

rosealley said...

haha, adela tu keri nak cakap pape tu, haha

mun-e said...

heh keri mmg camtu. kepam kepuff betul die tu ;p

cronyz said...

2. ata.. tmn baik cyberku ;p

nangis laju2...wakakaka

mun-e said...

haaa lps nanges tu sila la buat ya ;p